Rishikimi i hostMonster

Vlerësimi i përgjithshëm

Plani më i lirë
$ 4.95 / mo

HostMonster: Një përmbledhje e shpejtë për njerëzit pa kohë (pothuajse të gjithë ne)

Mjerisht, me pak fjalë, ne nuk e rekomandojmë HostMonster, për disa arsye me kryesore që janë siguria dhe mbështetja. Le të kalojmë disa probleme që gjetëm.

Sigurimit: Pasja e një çertifikate SSL (https, një sit i sigurt) është një gjë e domosdoshme këto ditë, pa dyshim që Google favorizon faqet https, dhe Chrome duke etiketuar në mënyrë aktive faqet jo të sigurta si “jo të sigurta” … Certifikatat Thelbësore SSL janë në të vërtetë falas këto ditë, sepse ato ‘ janë kaq të rëndësishme. Shumica e ushtrive e ofrojnë këtë gjithashtu falas, sepse është e thjeshtë për t’u integruar. HostMonster, nga ana tjetër, nuk e përjashton atë në planin e tyre themelor, ose planin e tyre të dytë, ose planin e tyre të tretë … ju do të duhet të shkoni në planin e tyre të 4 “PRO” për të marrë një certifikatë SSL. Justshtë thjesht i çmendur!

mbështetur: Ka mjaft ankesa në lidhje me mbështetjen e tyre që lundrojnë përreth, shumë mënyra për tu injoruar. Gjithçka nga vonesat e mëdha në përgjigjet e mbështetjes, në një mbështetje të thjeshtë të keqe.

çmimi: Pa çertifikata SSL, pa hapësirë ​​të pakufizuar në disk, mbështetje të keqe, etj … së paku do të prisni një normë të mirë të përshtatshme, për fat të keq, jo, ato fillojnë me 4,95 $ / muaj, që është të paktën 1 $ mbi atë që ne shohim si një mesatare, që zakonisht vjen me SSL dhe mbështetje të mirë.

Pra, ajo që ne po themi në të vërtetë është … ka shumë hoste në internet atje që janë shumë më mirë në çdo gjë! Shmangni HostMonster! Në vend të kësaj, shikoni krahasimin tonë më të mirë në internet.

Nëse jeni disi të interesuar për HostMonster, vazhdoni të lexoni më poshtë.

Hulumtim i hostMonster

Rishikimi i hostMonster

HostMonster filloi përsëri në 1996 duke e bërë kompaninë një nga ofruesit më të vjetër të pritjes atje. Ajo u themelua nga Matt Heaton, i njëjti person që nisi BlueHost. Ajo u bashkua me Endurance International Group (EIG) në 2015. EIG është një gjigand që zotëron shumë kompani të mbajtjes së faqeve në internet si HostGator, BlueHost, dhe Arvixe.

Selia e tyre është e vendosur në Provo, Juta, Shtetet e Bashkuara. Kjo kompani e mbajtur private ofron një larmi produktesh dhe shërbimesh. Këto përfshijnë Ndarjen e Ndaruar, VPS Web Hosting dhe serverë të përkushtuar, ndër të tjera.

Çmimeve

HostMonster ofron katër pako të ndryshme për zgjidhjet e tyre të mbajtjes në internet. Këto plane emërtohen Basic, Plus, Prime, dhe Go Pro. Paketat e përmendura mund të shihen më poshtë:

Mimet e hostMonster

Plani më i lirë quhet Basic dhe kushton 4,95 USD në muaj nëse vendosni një kontratë 36-mujore. Kështu, ju duhet të hedhni poshtë një total prej 178,20 USD në krye. Nëse vendosni një kontratë 12-mujore dhe 24-mujore, duhet të paguani përkatësisht 6,95 USD dhe 5,95 USD në muaj. Shumat e përmendura janë vetëm çmime të veçanta hyrëse. Ky çmim promovues është i vlefshëm vetëm në mandatin e parë. Normat e rregullta do të zbatohen pas rinovimit të planit që përfitoni.

Plani Themelor ju lejon të keni një faqe në internet vetëm për llogari pritëse. Nëse doni shumë faqe në internet, ju mund të zgjidhni paketën Plus e cila ju lejon të keni më së shumti 10 faqe interneti për një llogari pritëse. Nëse keni më shumë se 10 faqe interneti, atëherë duhet të merrni paketën Prime e cila ju lejon të keni një numër të pakufizuar të faqeve të internetit.

Hapësira në internet është e kufizuar në 50 GB. Kjo do të thotë që ju mund të keni një të dhënë maksimale prej 50 GB në llogarinë tuaj të pritjes, e cila zakonisht është më shumë sesa e mjaftueshme për ndërtimin e një faqe në internet biznesi … në të vërtetë ju mund të ndërtoni mjaft prej tyre me atë sasi të hapësirës në disk.

Sipas uebfaqes, Performanca e Planit Themelor (së bashku me planet Plus dhe Prime) është standarde. Pra, çfarë do të thotë saktësisht kjo? Ne kërkuam ekipin e tyre mbështetës që të mësojnë më shumë rreth saj. Sipas tyre “Meqenëse është një server i përbashkët, ne nuk kemi burime të sakta. Nëse filloni të ndikoni në uebfaqe të tjera në të njëjtin server, ne ju njoftojmë që të mund ta rregulloni atë ose të azhurnoni shumë herë. Sidoqoftë, kjo rezulton që uebfaqja juaj të mbyllet derisa çështjet të zgjidhen. ” Biseda në fjalë mund të shihet më poshtë:

chat

Kjo do të thotë që ndani burime me pronarët e llogarive të tjera në të njëjtin server. Pasi të filloni të ndikoni në performancën e serverit, llogaria juaj pezullohet. Ju duhet ta rregulloni këtë duke përmirësuar llogarinë tuaj në një paketë të nivelit më të lartë për të përshtatur nevojat e faqes suaj të internetit. Pasi të mësojnë se llogaria juaj rrezikon performancën e llogarive të tjera, e juaja do të pezullohet derisa çështja të jetë rregulluar.

Mirë. Le të vazhdojmë me performancën dhe të shkojmë në kuti postare. Ju mund të keni 5 llogari emaili për një llogari pritjeje. Numri është shumë pak në krahasim me ofruesit e tjerë të pritjes që ofrojnë llogari të pakufizuar email. Sidoqoftë, nëse po pret një uebsajt fillestar, vetë, ky numër është mjaft i mjaftueshëm. Ruajtja e postës elektronike është në 100MB për llogari. Përsëri, për një starter, kjo mund të plotësojë kërkesat e secilës kuti postare.

HostMonster ju jep një regjistrim falas në domain, pasi të regjistroheni me ta. Kjo është mirë nëse po përpiqeni të kurseni disa dollarë për shtesa të tjera. Për dallim nga ofruesit e tjerë të pritjes së faqes në internet, konfigurimi fillestar i llogarisë tuaj është falas.

Ato ofrojnë një garanci në kohë 99,99%. Kjo do të thotë që faqja juaj e internetit rrallë do të përjetojë joproduktive. Për më tepër, ata ofrojnë një garanci të kthimit të parave 30-ditore. Kështu, nëse nuk jeni të kënaqur me produktet dhe shërbimet e tyre, mund të merrni një rimbursim.

Opsionet e mbështetjes

HostMonster ju jep një larmi opsionesh për mbështetje. Këto përfshijnë si më poshtë:

  • Bisedë live në internet
  • Mbështetje telefonike
  • Qendra e Ndihmës / Baza e njohurive
  • Dorëzimi i biletave

Mbështetja teknike telefonike dhe mbështetja teknike e bisedës live janë në dispozicion 24/7. Ndihma telefonike për shitje është në dispozicion 7 ditë në javë nga 6 e mëngjesit deri në 9 pasdite, MST. Ato gjithashtu kanë linja të ndryshme të bisedave të drejtpërdrejta në internet dhe mbështetje telefonike për Faturimin, Departamentin e Përmbushjes së Shërbimeve dhe Verifikimin.

Baza e tyre e njohurive ose Qendra e Ndihmës është e mbushur me mësime se si të krijoni dhe menaxhoni produktet dhe shërbimet për të cilat paguani. Natyrisht, kjo është në dispozicion në faqen e tyre të internetit 24/7/365. Ai gjithashtu përmban mësime video që mund t’ju ndihmojnë të bëni me lehtësi gjërat që ju nevojiten për të marrë llogarinë tuaj dhe të funksionojë.

Shqyrtimet e shërbimit të tyre për mbështetjen e klientëve ishin kryesisht negative. Shumica e klientëve nuk ishin të kënaqur me përfaqësuesit e tyre. Kur faqet e internetit janë në telashe, përfaqësuesit e tyre teknikë u përgjigjën vetëm me falje. Nuk kishte asnjë iniciativë për të bërë diçka për çështjet me të cilat përballen. Edhe pse janë të ditur me pyetje të thjeshta, ata nuk mund të zgjidhin shumë probleme me të cilat përballen pronarët e llogarive.

rekuizitë

Garancia e kthimit të parave 30-ditore

Nëse i provuat dhe vendosët që ato nuk janë më të përshtatshmet për nevojat e tua, në të vërtetë mund të marrësh një rimbursim. Edhe pse kjo rimbursim nuk shtrihet në regjistrimin e emrit të domain-it, është akoma një marrëveshje e mirë për të kursyer disa dollarë.

Regjistrim falas i domenit

Po. Ju në të vërtetë mund të kurseni disa dollarë me regjistrimin e lirë të domain kryesor. Nëse nuk keni ende një emër domain, atëherë është koha të përfitoni nga kjo ofertë.

Cons

Ka disavantazhe të shumta për t’u regjistruar me HostMonster.

Hapësira e kufizuar e diskut

Ata ju japin vetëm rreth 50 GB hapësirë ​​në disk. Jo shumë përdorim nëse keni video dhe imazhe të përmasave të mëdha që ju nevojiten për të vendosur në faqen tuaj të internetit. Gjithashtu, nëse keni shtesë të shkarkueshme, atëherë ky plan nuk është i duhuri për ju.

Nëse dëshironi hapësirë ​​të pakufizuar në disk, duhet të zgjidhni planin e tretë, paketën Kryeministri. Pricemimi i veçantë hyrës është në 6,95 USD në muaj nëse vendosni për 36 muaj. Kjo do të thotë që ju duhet të hedhni jashtë 250,20 USD në fillim. Nëse dëshironi të shkoni për kontratën 12-mujore dhe 24-mujore, duhet të hidhni poshtë 9,45 USD dhe 8,45 dollarë në muaj, përkatësisht.

Llogaritë e kufizuara të postës elektronike

Ju lejohen vetëm 5 llogari emaili në Planin Themelor. Por, sikur të keni gjashtë persona të ngarkuar me faqen tuaj të internetit (ose biznesin)? Pastaj, padyshim, kjo nuk është e përshtatshme.

Ju mund të zgjidhni për planin tjetër, Paketën Plus e cila kushton 6,95 USD në muaj nëse vendosni 36 muaj përpara. Ky është akoma çmimi i veçantë hyrës. Në rinovim, duhet të paguani tarifa të rregullta. Oh, BTW, plani i përmendur më i shtrenjtë lejon deri në 100 llogari me email.

Ndihma e dobët e klientit

Jo. Ata nuk ofrojnë shërbimin e shkëlqyer për klientët që premtuan. Shumica e vlerësimeve ishin të pakënaqur me përfaqësuesit e tyre dhe ekipin e tyre teknik për mbështetje. Shumica e përsëritjeve teknike u duhej të kërkonin falje për shërbimin e dobët (p.sh. serverët që bien poshtë, faqet e internetit që rrëzohen, etj.). Dhe për t’i bërë gjërat më keq, atyre u është dashur seriozisht vetëm të kërkojnë falje dhe të deklarojnë që nuk mund të bëjnë asgjë për të.

Një gjë që ju duhet të shikoni për një ofrues hosting, mbështetje e shkëlqyer e klientit. Nëse një kompani nuk e ka atë, atëherë hiqeni prej tyre. Po sikur uebfaqja juaj të rrëzohet dhe klienti juaj më i rëndësishëm aktualisht po shfleton në të? Çfarë??!! Pastaj, ju humbni një klient të vlefshëm. Farë është më e keqja është se kur kjo ndodh, ekipi i mbështetjes nuk është aty për t’ju ndihmuar. Whatfarë parakolpi.

Ju gjithashtu mund të vëreni bisedën time (imazhin) e dhënë më herët në këtë përmbledhje. Përfaqësuesi i klientit deklaroi, “Whatfarë ju sjell në Bluehost?” Kjo do të thotë, të dy BlueHost dhe HostMonster kanë të njëjtat përsëritje të shërbimit ndaj klientit. Kjo mund të jetë e qartë sepse ato themelohen nga i njëjti person. Por fakti që përfaqësuesi i shërbimit të klientit nuk mund të bëjë dallimin midis një klienti BlueHost dhe një klienti të HostMonster tregon se ata nuk mund të bëjnë dallimin midis produkteve dhe shërbimeve të dy ndërmarrjeve gjithashtu. Ne do t’ju tregojmë një përmbledhje të bisedës:

chat

Ne nuk e dimë nëse ky është në të vërtetë një shabllon i bërë paraprakisht që ata krijuan për BOTH BlueHost dhe HostMonster. Ose, me siguri, rep përfaqësuesi bëri gabim. Geez …

përfundim

HostMonster nuk është një kompani që do të rekomandonim. Jo. Nuk do të ndodhë. Të këqijat tejkalojnë shumë të mirat e punës me kompaninë. Mbështetje e madhe për klientët ka mungesë dhe qartë, është vetëm një kompani tjetër EIG atje. Karakteristikat janë gjithashtu shumë të kufizuara. Ju jeni më mirë të jesh me ofruesit e tjerë të pritjes atje.

PërmbledhjeVëzhgues Matthew RogersRevista Data Date 2018-08-27Rishikimi i artikullit hostMonsterAuthor Vlerësimi 21star1stargrigrigriEmri i Produktit HostMonsterPrice
4,95 dollarë

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author