Rishikim UK2.net

Vlerësimi i përgjithshëm

Plani më i lirë
£ 5.95 / mo

UK2.net: Një përmbledhje e shpejtë për njerëzit pa kohë (pothuajse të gjithë ne)

Fatkeqësisht, me pak fjalë, ne nuk e rekomandojmë UK2.net, për disa arsye me kryesore që të mos jenë në kohën e duhur dhe të ndihmës. Kur i pakësoni çmimet dhe veçoritë, gjithçka duket shumë tërheqëse, por kur filloni të gërmoni pak më thellë … nuk është e shkëlqyeshme. Le të shqyrtojmë disa nga çështjet.

uptime: Shumë vlerësime të përdoruesve ankohen për ndërprerje. Ata gjithashtu nuk kanë një garanci në kohën e duhur në faqen e tyre, siç bëjnë shumica e hostëve të tjerë të internetit … gjë që është pak e çuditshme.

mbështetur: Ka mjaft ankesa në lidhje me qëndrimin e tyre mbështetës që lundrojnë, shumë për të injoruar. Kur faqja juaj shkon poshtë (shihni kohën e keqe të lartpërmendur), të paktën ju dëshironi mbështetje për ta rregulluar shpejt … nuk duket se ndodh.

SSL: Kjo na huton, SSL (https) është një domosdoshmëri këto ditë … Google madje po etiketon faqet normale të http si dukshëm “jo të sigurt”, dhe kjo dëmton renditjen tuaj. Për më tepër, ju mund t’i merrni falas, pa asnjë ide pse ata nuk integrojnë certifikata falas SSL, të gjithë të tjerët janë.

Pra, ajo që ne po themi në të vërtetë është … ka shumë alternativa atje që janë më të mira në gjithçka. E preferuara jonë është ende SiteGround, ato janë të MIRA me siguri, mbështetje shumë të përgjegjshme, kanë qendra të shumta të të dhënave në të gjithë botën (përfshirë në Londër), dhe rekomandohen zyrtarisht nga WordPress (ata natyrisht mund të trajtojnë çdo CMS që ju hedhin mbi to ). Ata janë një inteligjent i vërtetë, shikoni rishikimin tonë.

Ende të interesuar për UK2.net, vazhdoni të lexoni më poshtë.

Hulumtim UK2.net

Rishikim UK2.net

UK2 u themelua nga Ditlev Bredahl në 1998. Me rreth 2 dekada përvojë në ofrimin e shërbimeve të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar, ata kanë regjistruar mbi një milion emra domenesh. Ata gjithashtu kanë energji mijëra faqe në internet në mbi 200 vende në të gjithë botën.

Kompania është e vendosur në Shoreditch, Londër. Produktet dhe shërbimet e tyre përfshijnë regjistrimin e emrave të domainit, mbajtjen e postës elektronike, mbajtjen në internet, ndërtuesit e faqeve në internet, serverët e përkushtuar dhe mbajtjen e menaxhuar, ndër të tjera. Ata gjithashtu ofrojnë SSD Virtual Servers Private dhe WordPress Hosting.

Çmimeve

UK2 ofron tre lloje të planeve për shërbimet e saj të mbajtjes në internet. Këto pako janë quajtur Esencial Hosting, Business Hosting, dhe Business Cloud. Të tre planet mund të shihen më poshtë:

Çmimi i pritjes në UK2

Plani më i lirë quhet Essential Hosting dhe kushton 1.00 GBP në muaj për shkak të ofertës më të fundit nëse vendosni për një afat pagese 12-mujor. Do t’ju kushtojë 6.95 GBP në muaj nëse doni të paguani në baza mujore. Sipas UK2, plani thelbësor i hostimit është i përsosur për fillestarët që kanë një faqe të vetme.

Kjo paketë ju jep një emër domain falas nëse vendosni të paktën një mënyrë vjetore të pagesës. Plus, ju merrni hapësirë ​​të pakufizuar në internet. Kështu, mund të vendosni>krijimin e faqes tuaj të internetit WordPress.

Kur bëhet fjalë për zhvillimin, plani thelbësor i hostimit mbështet Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs dhe PHPMyAdmin. Ju gjithashtu mund të përdorni mesazhe gabimi të personalizuara në faqet e internetit tuaj. AW Statistikat janë gjithashtu në dispozicion. Mjeti i përmendur mund të përdoret për të marrë informacion në lidhje me shikuesit tuaj. Këto të dhëna përfshijnë vendin e origjinës, sistemin operativ dhe shfletuesin e përdorur, ndër të tjera.

Më në fund, ju jepet një garanci 30-ditore për kthimin e parave. Ju thjesht mund të provoni produktet dhe shërbimet e tyre dhe mund të anuloni në çdo moment në kohë pa bërë pyetje.

Opsionet e mbështetjes

Opsione të ndryshme mbështetëse janë në dispozicion me UK2. Këto përshkruhen më poshtë:

  • Faqja e statusit të shërbimeve,
  • Baza e Njohjes Vetë-Ndihmuese,
  • Dorëzimi i biletave,
  • Mbështetje në internet Live Chat, dhe
  • Mbështetje telefonike

Ngjashëm me ofruesit e tjerë të pritjes, faqja e Statusit të Shërbimeve të UK2 tregon informacione në kohë reale për statusin e shërbimeve të tyre, përfshirë Sistemet Kryesore, Panelet e Kontrollit dhe Serverët e Pritjes. Incidentet raportohen në këtë faqe për t’i mbajtur klientët të informuar për operimet aktuale dhe të kaluara të kompanisë.

Baza e Dijes për Vetë-Ndihmë përmban udhëzues të thelluar për t’ju ndihmuar të lundroni në rrugën tuaj përmes produkteve dhe shërbimeve që keni përfituar. Paraqitjet e biletave dhe mbështetja e bisedës live në internet është në dispozicion 24/7. E njëjta gjë vlen edhe me mbështetjen telefonike.

Shërbimi për mbështetjen e klientëve të UK2 ka vlerësime pozitive dhe negative. Sipas përdoruesve, shërbimi nuk është i qëndrueshëm. Disa klientë madje thanë që ata nuk morën përgjigje përmes postës elektronike dhe përgjigjet në seancat e bisedës live nuk ishin në gjendje të zgjidhnin problemet e tyre. Mbështetja telefonike u zbulua të jetë më e dobët pasi departamentet që nuk janë përgjegjëse për një produkt të veçantë nuk dinë se ku t’i ridrejtojnë klientët e tyre.

Nga ana tjetër, vlerësimet pozitive thonë se ekipi i tyre mbështetës ishte shumë i dobishëm me disa komente madje duke thënë se ata ishin mbështetës edhe para se të bënin blerjen. Shqyrtimet pozitive gjithashtu thonë se UK2 dha përgjigje të shpejtë për problemet e tyre.

Me komente të përziera në lidhje me shërbimin e tyre të mbështetjes, mund të themi se UK2 nuk është perfekt. Vetëm disa kompani pritëse marrin një reputacion yjor kur bëhet fjalë për ekipin e tyre për mbështetjen e klientëve dhe padyshim që UK2 nuk është një prej tyre. Kompania ka majat dhe gropat e saj kur bëhet fjalë për ofrimin e shërbimeve të mbështetjes së klientit.

rekuizitë

Ka disa avantazhe për t’u regjistruar me MB 2. Disa prej tyre përshkruhen më poshtë:

Emër i Lirë Domain

Nëse merrni afatin e pagesës 12-mujore, mund të merrni një regjistrim falas të emrit të domainit. Kjo vjen në ndihmë nëse sapo po filloni dhe nuk keni blerë ende emrin e domain tuaj. Kursimi i disa kile nuk do të dëmtojë.

Hapësirë ​​e pakufizuar në internet

Dhjetë faqet e tua të internetit do të kujdesen me hapësirë ​​të pakufizuar në internet. Ju nuk duhet të shqetësoheni se cilat skedarë duhet të mbani dhe cilat nga ato për të kaluar në plehra. Ju keni hapësirë ​​të pakufizuar në internet duke ju dhënë mundësinë për të pritur skedarë dhe imazhe të mëdha video.

Garancia e kthimit të parave 30-ditore

Ju mund t’i merrni paratë tuaja me garancinë e tyre. Nëse i keni provuar produktet dhe shërbimet e tyre dhe mendoni se nuk ia vlen koha juaj, atëherë mund të kërkoni një rimbursim. Shtë po aq e thjeshtë sa ajo.

Cons

UK2 është ende një kompani që ka papërsosmëritë. Disa prej tyre përshkruhen më poshtë:

Shqyrtime të Ndihmuara të Ndihmës së Konsumatorëve

UK2 ka vlerësime të ndryshme kur bëhet fjalë për shërbimin e tyre për mbështetjen e klientëve. Disa i vlerësuan me lartë ndërsa të tjerët i vlerësuan dobët. Nëse një ofrues pritës nuk po vazhdon të përmbushë premtimin e tyre për shërbime të mëdha mbështetëse, kjo është një shenjë e keqe. Pasja e një shërbimi të paqëndrueshëm të mbështetjes së klientit është një disavantazh i UK2.

Uptime jo të besueshme

Kjo gjithashtu bazohet në vlerësimet e përdoruesve, shumë prej tyre ankohen për kohën e duhur … dhe ato nuk janë as ndërprerje të shkurtra. Gjëja e fundit që ju dëshironi është një sit i biznesit për të zbritur, ju mund të humbni shumë udhëheqës / klientë.

Asnjë Certifikatë SSL Falas

Whyyyyyyyyyyy? Për dallim nga kompanitë e tjera pritëse, UK2 nuk ofron një Certifikatë SSL falas. Nëse faqja juaj e internetit përmban informacione të ndjeshme, kjo veçori e sigurisë është e domosdoshme. Nëse dëshironi një Certifikatë SSL falas, duhet të zgjidhni planin tjetër, Hosting Business. Plani i përmendur kushton 4,48 GBP në muaj nëse paguani 12 muaj përpara. Certifikata SSL jepet falas në planin e mbajtjes së biznesit nëse vendosni për një afat pagese të paktën 12 muaj.

përfundim

Në sipërfaqe, UK2.net duket mjaft e shkëlqyeshme, por siç përmendet në përmbledhje, këtu janë disa çështje shumë për të rekomanduar me të vërtetë këtë. Uesështje si një kohë e paqëndrueshme, pa SSL falas, dhe mbështetje e dyshimtë … Ne ju sugjerojmë të kontrolloni krahasimin tonë këtu dhe të kërkoni alternativa më të mira, si SiteGround.

PërmbledhjeVëzhgues Matthew RogersRevista Data Date 2018-07-29Kërkimi i artikullit UK2.netAuthor Vlerësimi 21star1stargrigrigriEmri i Produktit UK2.netShitje
5,95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author