Rishikim One.com

Vlerësimi i përgjithshëm

Plani më i lirë
Falas… fillimisht

One.com: Një përmbledhje e shpejtë për njerëzit pa kohë (pothuajse të gjithë ne)

Mjerisht, me pak fjalë, ne nuk ju rekomandojmë One.com, për disa arsye me kryesore që të jenë në kohën e duhur dhe të ndihmojnë. Le të kalojmë disa probleme që gjetëm.

Nuk ka garanci në kohë: Po, ju e keni lexuar atë të drejtë, ata nuk kanë asnjë garanci që faqja juaj e internetit do të jetë e gatshme, ose për sa kohë … me çdo ofrues tjetër të presë që përpiqet të arrijë 99.9% në kohën e duhur, one.com thotë jo, ne nuk do të garantojmë asgjë , jo një fillim i shkëlqyeshëm!

Features: Ndërsa ekzistojnë disa karakteristika që ne gjithmonë dëshirojmë t’i shohim në ofruesit tanë të pritjes, unë mendoj se kopjet rezervë do të ishin një nga ato më të rëndësishmet, padyshim nëse nuk ka garanci për kohën e duhur ose për performancën … mirëpo, paketa fillestare nuk përfshin rezervë, jo të mëdha jo në librin tonë.

mbështetur: Ka mjaft ankesa në lidhje me qëndrimin e tyre mbështetës që lundrojnë, shumë për të injoruar. Duket sikur stafi mbështetës mund të përdorë garancinë pa kohë (ose performancë) si justifikim për të gjitha llojet e çështjeve…

Pra, ajo që ne po themi në të vërtetë është … ka shumë pritës të tjerë në internet atje që janë shumë më mirë në pothuajse gjithçka. E preferuara jonë është akoma SiteGround, ato janë të shkëlqyera në siguri, në kohën e jashtëzakonshme, mbështetje shumë të përgjegjshme, kanë qendra të shumta të të dhënave në të gjithë botën (përfshirë atë në Londër), dhe rekomandohen zyrtarisht nga WordPress (ata sigurisht mund të trajtojnë çdo CMS që ju hedhin në to). Ata janë një inteligjent i vërtetë, shikoni rishikimin tonë këtu.

Ende të interesuar për One.com, vazhdoni të lexoni më poshtë.

Hulumtim One.com

Rishikimi i Hosting One.com

Kompania është themeluar nga Jacob Jensen në vitin 2002 në Danimarkë. Deri më tani, ajo ka rreth 1.5 milion klientë që përfshijnë 149 vende. Ata gjithashtu kanë mbi 270 të punësuar. One.com ka regjistruar kompani në Danimarkë, Filipine, Indi dhe Dubai duke lejuar që ajo të jetë konkurruese në treg (përfshirë këtu tregun e pritjeve në internet në Mbretërinë e Bashkuar duket se).

Ndër të tjera, kompania ofron produkte dhe shërbime të ndryshme duke përfshirë Hosting, Builder Uebfaqe, Email, Regjistrim Domainesh dhe Office 365. Ata kanë fituar shumë çmime të tilla si Zgjedhja e Redaktorit të Netzsieger midis ofruesve të web hosting. Revista PC Hollandë & Belgjika gjithashtu dha One.com si Zgjedhjen e Redaktorit për hostin më të mirë në internet (mund të ishte që ata të ishin të shkëlqyeshëm) … por ne me të vërtetë nuk mund t’i shohim ato si një nga hostet kryesorë të internetit.

One.com ka ekipe mbështetës, zhvillues dhe inxhinierë të vendosur në Indi, Dubai dhe Danimarkë. Mbështetja ofrohet në gjuhë të ndryshme, përfshirë Danishten, Hollandishten, Gjermanishten, Norvegjishten, Frëngjishten, Suedishten dhe Anglishten. Do muaj, ekipi mbështetës përgjigjet mbi 100,000 pyetje.

Çmimeve

One.com siguron katër lloje të paketave të pritjes. Këto plane emërtohen Hosting Starter, Professional, Professional Plus dhe Business. Planet e përmendura mund të shihen më poshtë:

çmimi i një.com

Plani më i lirë quhet paketa Hosting Starter. Kushton 2,45 dollarë në muaj dhe mund të zgjidhni vetëm një mënyrë vjetore të pagesës. Kështu, ju duhet të hedhni një total prej 29.4 USD. Tarifa e konfigurimit kushton 13.80 USD. Plus, ju DUHET të paguani taksën e vlerës së shtuar (TVSH) pas kontrollit.

Sipas One.com, paketa Hosting Starter është e përkryer për faqet e internetit themelore, bloget dhe pritjen e postës elektronike. Kjo ju jep një hapësirë ​​ruajtjeje prej 25 GB e cila është mjaft e mjaftueshme nëse po filloni një faqe interneti themelore. Mund të keni vetëm një faqe në internet për një llogari pritëse. Kështu, nëse keni vetëm një uebfaqe të vetme për një llogari pritjeje, hapësira në disk prej 25 GB “mund të jetë” e mjaftueshme për nevojat tuaja të ruajtjes.

Magazinimi i përdorur janë disqe të gjendjes së ngurtë (SSD). Për shkak të proceseve të tij unike, SSD funksionojnë më shpejt se disqet tradicionale. Kjo do të thotë, shpejtësia e ngarkimit të faqes suaj të internetit do të jetë më e shpejtë në krahasim me të tjerët që përdorin disqe tradicionale si mjetet e tyre të ruajtjes.

Ju jepet një brez i pakufizuar që do të thotë se mund të akomodoni një sasi të pakufizuar trafiku. Ju nuk duhet të paguani më shumë për një sasi të jashtëzakonshme të madhe të shikuesve të faqes në internet. Plus, ju janë dhënë llogari të pakufizuara të postës elektronike. Përsëri, nuk është e nevojshme të grumbulloni më shumë para për kuti postare shtesë. Ju mund t’i caktoni llogari me postë elektronike personave të ndryshëm përgjegjës për departamente të ndryshme të faqes tuaj të internetit (ose biznesit).

Paketa Hosting Starter, së bashku me paketat e tjera, vjen me një Certifikatë Falas SSL. Certifikata SSL ju lejon të kriptoni informacione të ndjeshme, kështu që nuk mund të shihet ndërsa kalohet nga serveri në server, derisa të arrijë në destinacionin e tij. Kjo është e dobishme nëse faqja juaj në internet merret me informacione të rëndësishme siç janë numrat e kartave të kreditit.

Për më tepër, Certifikata SSL ju lejon të konvertoni faqen tuaj nga HTTP në HTTPS. Kjo e fundit favorizohet nga Google mbi atë të parë në renditjen e motorëve të kërkimit. Kështu që, të kesh një çertifikatë SSL është si goditja e dy zogjve me një gur – duhet të mbrosh informacionin e ndjeshëm, ndërsa përmirëson renditjen në faqet e rezultateve të motorit të kërkimit..

Ju jepet një panel kontrolli miqësor për përdoruesit që ju lejon të menaxhoni me lehtësi paketën tuaj të mbajtjes në internet. Ky panel kontrolli intuitiv ju jep mundësinë për të hyrë në modulet DNS, skedar dhe email. Mund ta përdorni gjithashtu për të aktivizuar shtesa të tilla si SiteLock dhe MarketGoo.

Opsionet e mbështetjes

One.com ju ofron mundësi të ndryshme për të marrë mbështetje. Këto opsione janë përfshirë më poshtë:

  • Faqja e statusit të sistemit One.com,
  • Baza e Njohjes Vetë-Ndihmuese,
  • Ndihmë Online Chat Live,
  • Mbështetje telefonike, dhe
  • Ndihmë me email.

Faqja e Statusit të Sistemit tregon disponueshmërinë e përgjithshme të sistemeve në Evropë dhe Amerikë. Ai shprehet nëse këto sisteme janë funksionale apo jo. Për më tepër, partnerët e One.com si Rushfiles, Sitelock dhe MarketGoo janë përfshirë në këtë faqe me raporte statusi gjithashtu. Raportet e planifikuara të mirëmbajtjes mund të shihen në faqen e Statusit të Sistemit me incidente të kaluara, gjithashtu informojnë klientët e tyre për ngjarjet e rëndësishme të së kaluarës që kanë ndodhur me operacionet e tyre..

Baza e Njohurisë Vetë-Ndihmë, ose Qendra e Ndihmës siç e quan kjo kompani, është shumë e qartë. Ai përmban udhëzues sesi të vendosni dhe menaxhoni paketat që përfitoni. Mbështetja e postës elektronike, telefoni dhe biseda në internet live, janë në dispozicion 24/7 për të kujdesur për nevojat në rritje të bazës së klientëve të tyre.

Kur bëhet fjalë për vlerësimet e klientëve, One.com fitoi ndjenja të përziera. Disa komente të klientëve thanë që sistemi i tyre për mbështetjen e klientëve ishte i shpejtë për t’iu përgjigjur pyetjeve. Ata në të vërtetë përjetuan shërbim të shkëlqyeshëm për mbështetjen e klientëve nga kompania.

Megjithatë, komente të tjera thanë që One.com ka një ekip mbështetës të dobët në gjendje të përgjigjet në pyetje të thjeshta dhe të ndërlikuara. Edhe pse, ishte e shpejtë për të mbajtur një përfaqësues, shumica e tyre nuk i zgjidhnin problemet e klientit. Në fund të fundit, shumica e klientëve u është dashur të transferohen nga One.com në një ofrues tjetër të mbajtjes në internet.

rekuizitë

Kur bëhet fjalë për regjistrimin me One.com, ka disa avantazhe. Këto janë përfshirë më poshtë:

Bandwidth i pakufizuar

Me paketën Starter Hosting, duhet të keni një bandë të pakufizuar. Kjo do të thotë që ju mund të akomodoni një sasi të pakufizuar trafiku. Ju nuk do të paguani për një sasi më të zakonshme të shikuesve të faqes në internet.

Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike

Edhe paketa më e lirë vjen me llogari të pakufizuara të postës elektronike. Nuk është e nevojshme të grumbullohen më shumë para vetëm për të marrë një shërbim tjetër të mbajtjes së postës elektronike. Persondo person i lidhur me faqen tuaj të internetit (ose biznesin) i cili ka nevojë për një adresë emaili do të ketë llogarinë e tij / saj.

Certifikatë falas SSL

Certifikata SSL ju jepet falas. Kjo ju lejon të kriptoni informacione të ndjeshme pasi kalohet përgjatë serverëve të ndryshëm në destinacionin e tij përfundimtar. Kjo gjithashtu do të thotë që ju të merrni një hap përpara konkurrencës përsa i përket renditjes së motorit të kërkimit. Siç mund ta dini ose nuk mund ta dini, motorët e kërkimit si Google favorizojnë uebfaqe të sigurta (HTTPS) mbi ato jo të sigurta (HTTP).

Cons

Ka disavantazhe të ndryshme kur bëhet fjalë për regjistrimin me One.com. Më poshtë janë disa prej tyre:

Asnjë garanci e zgjuar

Performanca e faqes suaj të internetit nuk është e garantuar. Shumica e ofruesve të pritjes deklarojnë 99,95% në 99,99% garanci në kohë. Disa madje japin një garanci 100%. Sidoqoftë, me One.com, kjo garanci në kohë nuk është e disponueshme.

Konsumatorët janë ankuar për uljen e faqes së tyre. Sidoqoftë, përfaqësuesit e mbështetjes së kompanisë deklaruan se performanca dhe koha e duhur nuk ishte e garantuar në paketat e tyre, kështu që ata nuk mund të bëjnë asgjë në lidhje me faqen.

Uau! Ky është një shqetësim serioz nëse keni një uebsajt që duhet të jetë online gjatë gjithë kohës për të mbledhur shumë klientë dhe shitje. Nuk do të dëshironit që faqja juaj e internetit të rrëzohet. Nëse kjo do të ndodhte, do të dëshironit që një ekip mbështetës të ishte në anën tuaj. Shtë e qartë, One.com ka mungesë të performancës dhe besueshmërisë në web.

Magazinimi i kufizuar

Plani i Fillimit të Hosting-ut ju jep hapësirë ​​në disk vetëm me vlerë 25 GB. Kjo mund të mos jetë e mjaftueshme nëse doni një faqe në internet të mbushur me imazhe dhe video me cilësi të lartë. Disa kompani pritëse ofrojnë hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe qartësisht One.com është në humbje të kësaj.

Shqyrtime të përziera për mbështetjen e klientit

Disa vlerësime ishin pozitive. Edhe pse disa ishin negativë. Siç u tha më parë, shqyrtimet negative madje thanë që përfaqësuesit e tyre për mbështetjen e klientëve përsërisnin që nuk kishte asnjë garanci për kohën e duhur dhe performancën. Kjo tregon që ata nuk kujdesen ose nuk mund të bëjnë asgjë nëse performanca e faqeve të internetit zvogëlohet.

Një shërbim i mirë për mbështetjen e klientit është një nga faktorët kryesorë në zgjedhjen e një ofruesi të mbajtjes së faqes në internet. One.com ka komente të përziera dhe nuk mund të bastoni për diçka që nuk do të jetë konsistente. Dëshiron një uebfaqe në kundërshtim që shkon lart e poshtë në kohë të rastësishme? Sigurisht, jo.

Pa kopje rezervë & Rivendosja e Karakteristikave

Plani më i lirë nuk ka karakteristika rezervë dhe rivendosje. Nëse ndonjë gjë nuk shkon mirë me faqen tuaj të internetit dhe nuk mund ta rregulloni, nuk keni një kopje rezervë që mund të përdorni për të rivendosur faqen tuaj të internetit në një moment në kohën kur ishte duke punuar. Uf. Eshte shume keq. Do të fillonit nga e para në rast se diçka nuk shkon mirë. Dhe nuk do ta dëshironit këtë.

përfundim

One.com është padyshim një kompani pritëse për të shmangur. Ata nuk kanë garanci për kohën e duhur ose për performancën dhe ato kanë ndjenja të përziera të mbështetjes së klientit. Këto janë tiparet kryesore që ju nevojiten në një kompani pritjeje në internet dhe qartësisht One.com u mungon atyre.

Një nip i madh yndyre nga ne, në vend të kësaj, shikoni SiteGround!

PërmbledhjeVëzhgues Matthew RogersRevista Data Date 2018-08-20Kërkohet artikulli Një.com Vlerësimi Autor 21star1stargrigrigriEmri i produktit One.comPjesa
GBP 0

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author