Pritja më e mirë VPS për Australinë

Para se të futemi në 3 vendet tona më të mira për kategorinë e hostimit VPS, sigurohuni që të dini se çfarë dëshironi, pasi mbajtja e VPS vjen në shumë lloje (nuk është padyshim e njëjta me paketat tuaja të zakonshme të mbajtjes në internet).

Ato kryesore janë vetë-menaxhuar (ju jeni teknik dhe mund ta vendosni vetë) dhe menaxhuar (dikush tjetër kujdeset për gjithçka teknike). Atëherë, sa i përket infrastrukturës, ju mund të shkoni me kompjuter fizik … ose preferenca ime, cloud vps hosting, i cili përdor një rrjet të serverëve për të krijuar llogarinë tuaj, në këtë mënyrë ju mund të shkallëzoni lart ose poshtë në çdo pikë, dhe pothuajse menjëherë.

Nr.1 ynë i specializuar në VPS cloud, # 2 dhe # 3 janë tradicionale të VPS-së.

VPS-të më të mira për Australinë: Krahasimi ynë me top 3 – maj 2020

Kompania e Web HostingOrall Vlerësimi Gjithëpërfshirës pricemimi i fillimit / mo.Diskulimi i Planit Hapësinor Hapur plotësisht i Menaxhuar? Një Analizë Fjali (Vetëm 5 Top) KomenteWebfaqe
siteground2 $ 80 40 GB PO Rrufeja e shpejtë, CDN falas (shtrirje globale), e rekomanduar zyrtarisht nga WordPress, 30 ditë garanci për kthimin e parave = Fitimi! Rishikimi i sitit rrethues
vendimtar $ 29.90 25 GB JO (menaxhohet nga 249,90 $ / muaj) Servers Australianë, barebones shumë të përballueshme! Shqyrtimi thelbësor
Paqësori Digjital $ 24.92 25 GB JO (menaxhohet nga 58,25 $ / muaj) Shumë zgjedhje! Rishikimi dixhital i Paqësorit

# 1 SiteGround

SiteGround përdor një cloud VPS të nivelit të lartë për t’ju dhënë performancën më të mirë të mundshme. Me SSD kudo, funksionalitete të shkallëzuara automatikisht, të menaxhuara plotësisht, përfshirë CDN falas … është një imo pa tru!

Dhe përveç 4 planeve të tyre fikse, ata madje ju lejojnë të krijoni planin tuaj të pritjes. Ata vërtet fryjnë konkurrencën nga uji!

siteground2

Lehtësinë e përdorimit

90%

përballueshmërinë

90%

Performanca / Fuqia

85%

# 2 vendimtare

Kryesor është një nga ato kompani pritëse me një reputacion shumë të mirë, dhe me një arsye të mirë.

Me serverë të bazuar në Aussies, mbështetje rreth orës (yep, 24/7, gjatë gjithë vitit), dhe infrastrukturë që mund të trajtojë goxha çdo gjë që hedhësh në të, me të vërtetë nuk mund të gabosh!

Këta djem janë të shkëlqyeshëm nëse jeni teknik që kërkon kontroll të plotë!

CrucialLogo

Lehtësinë e përdorimit

85%

përballueshmërinë

70%

Performanca / Fuqia

85%

# 3 Paqësori Digjital

Digital Pacific është një nga kompanitë e para që filloi të ofrojë shërbime pritëse në Australi.

E vetmja gjë që i veçon ato nga të tjerët në listë është sasia e paketave / serverëve vps që ata kanë në ofertë. Ato kanë 4 mundësi si për VPS të vetë-menaxhuara ashtu edhe ato të menaxhuara. Shërbimet e tyre të menaxhuara janë gjithashtu shumë më të përballueshme sesa # 2 tonë.

digpacific

Lehtësinë e përdorimit

85%

përballueshmërinë

85%

Performanca / Fuqia

70%

Grafika VPS Hosting Australia

Servers VPS: Një rikuperim i shpejtë

Farë është një VPS?

Një hap më lart të përbashkët hosting dhe vetëm një hap më poshtë server të dedikuar server. Pritja VPS (server privat virtual) është zgjidhja e zakonshme për faqet e internetit që kanë tejkaluar një shërbim të përbashkët pritjeje.

Për të kuptuar më mirë serverat Virtual privatë, imagjinoni një lagje me porta. Ndërsa të gjithë brenda lagjes jetojnë në më shumë intimitet sesa ata në një kompleks të madh apartamentesh (strehim të përbashkët), ata ende jetojnë në mesin e atyre që gjenden brenda lagjes. Njerëzit në një lagje të mbyllur harxhojnë më shumë para, por gjithashtu kanë edhe disa mundësi të tjera të projektimit në lidhje me shtëpinë e tyre. Ndërsa ata nuk kanë aq shumë mundësi sa dikush që jeton në një rezidencë fshat (server të dedikuar për server), të jetosh në një lagje me porta është luksoze dhe kryesisht private.

Uebfaqeve në një server virtual privat u jepet më shumë intimitet dhe kontroll krijues sesa ato të një hosti të përbashkët. Në vend që të ndajë hapësirë ​​dhe gjerësi bande me çdo faqe në server, VPS pret uebfaqe të ndara në hapësira më të vogla të njohura si kontejnerë. Këto kontejnerë ofrojnë dukshëm më shumë intimitet dhe hapësirë ​​sesa ajo që ofrohet nga një shërbim i përbashkët pritjeje. Ndërsa hostimi i VPS është një hap më lart se pritja e përbashkët për sa i përket tipareve, kjo është gjithashtu e vërtetë në lidhje me çmimin.

Pse do të keni nevojë për këtë lloj të presjes?

Ndërsa pritja e përbashkët është zakonisht opsioni i parë (dhe nganjëherë i fundit) për zhvilluesit e rinj të uebit, shumë njerëz shpejt fitojnë përvojë dhe rritin faqet e tyre duke kaluar aftësitë e hostit. Ndërsa shumë vende të përbashkëta pritëse ofrojnë hapësirë ​​”të pakufizuar”, kjo është thjesht një parashikim sesa fakt. Asnjë sasi e hapësirës së serverit nuk është me të vërtetë e pakufizuar, kështu që shërbimet e përbashkëta të pritjes parashikojnë faqe të mundshme të klientëve për të qëndruar nën hapësirën e tyre të caktuar në server. Nëse zhvilloni një sit të suksesshëm i cili tërheq trafik të rëndë në internet, ka të ngjarë që një host i përbashkët përfundimisht duhet të ju shtyjë. Ndërsa kjo mund të duket për të ardhur keq, është një shenjë që uebfaqja juaj është tërheqëse dhe po plotëson potencialin e saj të projektuar.

Pas zhvillimit të një siti i cili është shumë i madh për një host të përbashkët, hapi tjetër logjik është të fitoni shërbimin e një hosti VPS. Faqet e pritjes VPS ofrojnë më shumë hapësirë, gjerësi bande dhe intimitet sesa lejohet me një host standard të përbashkët. Këto shërbime janë gjithashtu më të shtrenjta se një host i përbashkët, kështu që është e rëndësishme të krijoni një metodë të qëndrueshme për të mbështetur hapësirën tuaj në internet. Nëse po kërkoni të rrisni në mënyrë dramatike rolin e faqes tuaj në internet, mbajtja e VPS është thelbësore. Duke u thënë kështu, nëse nuk jeni në të vërtetë në Australi, ne kemi listat më të mira të mbajtjes në internet në vendet në vijim: Mbretëria e Bashkuar, Irlanda, Kanada, NZ, & Singapore

rekuizitë

  • Affordable: Ndërsa hostimi i VPS kushton në mënyrë të konsiderueshme më shumë sesa pritja e përbashkët, ju po ju jepet më shumë hapësirë, gjerësi bandë dhe kontroll krijues, të gjitha këto janë thelbësore për suksesin e një faqe në internet. Nëse jeni duke prodhuar një uebfaqe me interes tregtar, konsideroni që VPS hosting është një investim drejt fitimeve të ardhshme. Pavarësisht se një VPS është më e shtrenjtë se pritja e përbashkët, të dy shërbimet janë zhytur në çmimin e pritjes së serverëve të dedikuar.
  • besueshmëria: Duke pasur parasysh çmimin e lidhur me hostimin VPS, klientët mund të presin një sens të caktuar të besueshmërisë. Shumë site të përbashkët të pritjes janë akuzuar për overselling, ose shitjen e më shumë hapësirë ​​në server për klientët sesa është në dispozicion, shumica e pritësve të internetit falas bëjnë të njëjtën gjë. Kjo praktikë bën që shumë faqe interneti të fshihen rastësisht, ose edhe më keq, të shkaktojnë një dështim të plotë të serverit. Mbivlerësimi është një fenomen jashtëzakonisht i rrallë në fushën e hostimit të VPS.
  • Kontrolli i plotë: Pritësit VPS u ofrojnë klientëve mundësinë për të drejtuar një sistem operativ virtual përveç disa aplikacioneve të projektimit (ose paneleve të kontrollit si cPanel). Me këtë lloj softueri, klientët në thelb kanë kontroll të plotë krijues mbi faqet.

Cons

  • Njohuri teknike: Ndërsa mund të keni dizajnuar një sit, i cili ka kaluar aftësitë e pritjes së përbashkët, prapëseprapë ekziston mundësia që ju e dini shumë pak në lidhje me krijimin e përgjithshëm të uebit. Meqenëse shumë site fillestare mbështeten në instalime të thjeshta HTML ose WordPress, përdoruesve nuk u kërkohet që të jenë plotësisht të kujdesshëm të teknikës për të kryer operacione themelore. Në rast se kaloni te një host VPS, programi i të cilit ofron kontroll të plotë krijues, mund të futeni në një zonë ku nuk keni njohuri paraprake. Mungesa e dizajnit në platformat VPS mund t’i bëjë faqet të duken të lira ose jo të plota, pavarësisht se paguajnë shumë më tepër për këto platforma.
  • Hedhja e çmimeve: Ndërsa hosting VPS është qartë një marrëveshje më e mirë se sa hosting të përbashkët për sa i përket karakteristikave, kërcimi i çmimeve shpesh mund të jetë pak më shumë për projektuesit e internetit me një buxhet. Që nga pagesa për web hosting çdo muaj, disa dizajnerë në internet e shohin veten duke paguar një host VPS përpara se faqja e tyre të jetë vërtet e gatshme për këto platforma. Kjo mund të çojë në varfërimin e buxheteve para se faqja përkatëse të jetë funksionale ose fitimprurëse.
  • Maintenance: Ndërsa hosting VPS ofron më shumë karakteristika dhe intimitet, kjo nuk vjen pa problemin e rastit. Faqet e VPS kërkojnë mirëmbajtje më të rregullt nga web faqja, një detyrë e cila padyshim kërkon një sasi të konsiderueshme të njohurive teknike. Nëse nuk keni këto njohuri teknike, ju mund të gjeni veten duke drekuar shuma të mëdha parash për riparimin e faqes së palëve të treta.

FAQ VPS

Cili është kuptimi i “virtualit” në termin server virtual virtual?

Duke pasur parasysh softverin e përparuar të pranishëm në hostet VPS, kompanitë mund të krijojnë kompjuterë virtualë dhe t’i drejtojnë ata brenda makinave fizike. Këta kompjuterë virtualë presin një grup faqesh në internet, secila prej të cilave u jepet përfitimet e një sistemi operativ të plotë (zakonisht Linux), aplikacione të shumta për dizajn dhe një server efektiv.

Nuk është kjo njësoj si pritja e përbashkët?

Jo. Në pritjen e përbashkët (llojin e lirë të pritjes së faqes në internet), të gjitha faqet e internetit janë duke ndarë një makinë të vetme (fizike ose virtuale). Në hosting VPS, një faqe në internet është caktuar për një makinë virtuale. Në pritjen e përbashkët, klientët dekurajohen nga krijimi i vendeve që tërheqin trafik të rëndë në internet dhe përdorin sasi të mëdha të bandës. Në hosting VPS, ju mund të prodhoni faqe shumë më të mëdha të cilat papritmas nuk do të zhduken nga hapësira e serverit.

Isshtë një server privat virtual më i mirë për optimizimin e motorit të kërkimit?

Po, por jo direkt. Google, Bing dhe motorët e tjerë të kërkimit vendosin një përparësi në faqet që kanë kohë relativisht të shpejtë të ngarkimit. Nëse keni një sit në server të përbashkët ose server të keqmenaxhuar, faqja juaj e internetit do të bjerë në optimizimin e motorit të kërkimit për shkak të periudhave të gjata të ngarkimit. Faqet në një host VPS nuk janë konkurrues për gjerësinë e bandës, do të thotë se ata do të ngarkohen më shpejt dhe do të ngjiten në renditjen e Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author