MidPhase Rishikimi: Uptime Awesome (99,99%), por pak i ngadaltë …

Faqja kryesore e mesfazës

MidPhase është i lirë.

Si, katër dollarë në muaj të lirë.

Nëse jeta na ka mësuar ndonjë gjë, është se diçka e lirë shpesh nuk është e mirë.

Ne nënkuptojmë, MidPhase duhet të ketë shërbime të tmerrshme për kohën e duhur ose shërbime ndaj klientëve si Web Hosting Pad ose HostMetro. e drejtë?

Katër dollarë nuk mbulojnë as një filxhan kafe këto ditë. Si në Tokë i mbulon shpenzimet jashtëzakonisht të larta për të blerë dhe drejtuar serverë pritës. Për të mos përmendur qiratë dhe punonjësit për selinë e tyre në Salt Lake City të bukur, Juta.

Por MidPhase nuk është një operacion që fluturon natën. Ata kanë qenë rreth ’98, kanë ekipe në Mbretërinë e Bashkuar, Ukrainë dhe Indi. Që atëherë, ata janë shkrirë me Grupin UK2 në ’07 (i cili gjithashtu zotëron WestHost).

Pointështja është: Kjo nuk është rodeoja e tyre e parë.

Ne krijuam një uebfaqe themelore të WordPress në qershor të vitit 2015 në MidPhase ‘Plani i Hosting në Web Personal’ për të analizuar performancën e tyre, dhe të shohim nëse gjërat me të vërtetë mund të vijnë në pako të lira.

Ju mund të shikoni statistikat e performancës, si uptime & shpejtoni, për veten tuaj duke klikuar në “Histori” për të shkuar më thellë.

Pro-të e përdorimit të HostP MidPhase

Gjëja e parë që ju vjen në mendje për pritjen prej 4 $, është që të uleni në telefon me dikë që nuk flet gjuhën tuaj për tre orë, ndërsa përpiqeni të përcaktoni pse ulet faqja juaj e internetit – përsëri. Për fat të mirë, kjo nuk është as afër të qenit i saktë.

Ja se si performoi MidPhase gjatë procesit tonë të shqyrtimit 24-mujor.

1. 99.99% Uptime gjatë 24 muajve (është vërtet mirë)

Përkundër të gjitha mosmarrëveshjeve, MidPhase dorëzoi 99,99% në kohë gjatë 24 muajve. Kjo nuk është vetëm mirë, është fenomenale (një nga më i mirë ne kemi parë pasi kemi shqyrtuar mbi tridhjetë hoste në internet deri më sot). Vetëm Bluehost dhe SiteGround janë aktualisht në të njëjtin nivel.

Hidhi nje sy:

Koha e fundit mesatare 12-mujore:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 100%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 100%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,98%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 100%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 100%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99.99%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 100%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%

MidPhase statistikat e fundit 24-mujoreMidPhase mesatare e kohës | Shihni statistikat

2. Përgjigjet e shpejtë të biletave të mbështetjes

Në rregull, kohëzgjatja është e shkëlqyeshme. Kjo do të thotë që shërbimi ndaj klientit është një makth i jashtëm. Si tjetër mund të funksiononi me fitime me 4 dollarë në muaj?

Ne testuam sistemin e tyre të biletave të mbështetjes dhe morëm një përgjigje të detajuar nga Britton (teknik mbështetës) brenda 40 minutave nga mbështetja e tyre ndaj klientit. Ja si dukej biseda:

Ndihma MidPhase

Agjent për mbështetjen e klientit në MidPhase

Për dallim nga disa hoste të tjerë, ata ofrojnë mbështetje telefonike me numra falas dhe ndërkombëtarë.

Deri më tani, kaq mirë!

3. SHUM të lira

A e përmendëm MidPhase është i lirë?

Një plan afatgjatë me opsionin e tyre të lirë të përbashkët të pritjes del për të 3,95 dollarë në muaj.

Kapja? Commitmentshtë angazhim të paktën një vjeçar (që për fat të keq është një mashtrim standard i industrisë).

Ata ofrojnë një plan të vërtetë muaj-pas-muaj që fillon me 7,95 dollarë në muaj (ia vlen të përmendet se disa hostë të tjerë kërkojnë të paktën një regjistrim 12-mujor, kështu që ky është një opsion i duhur afatshkurtër).

Pmimet MidPhase

4. Migrimet Falas & Transferet

MidPhase ofron një prirje të zakonshme të industrisë duke ofruar shërbime falas të migracionit në sit për të gjitha llogaritë cPanel.

Për të qenë i sinqertë, kjo dukej pak më mirë për të qenë e vërtetë. Shumë hostë mund të ofrojnë një transferim të vetëm në sit për zero dollarë. Por atëherë ata do t’ju ngarkojnë shtrenjtë për më shumë.

Të tjerët do t’ju paguajnë deri në $ 150 për të lëvizur asgjë.

Jo MidPhase, sidoqoftë. Shtë mirë të shohësh që përkundër qasjes së tyre të lirë, ata nuk janë klientë të zbehtë dhe të errët që ta bëjnë këtë.

Ne u përcollëm me përsëritjet e shërbimeve të tyre për të konfirmuar gjithçka. Dhe ne jemi të kënaqur të njoftojmë që ata nuk do të paguajnë më shumë për faqe shtesë, për sa kohë që llogaritë ofrojnë qasje cPanel.

5. 99.9% Garanci e Uptime

Testi ynë MidPhase tregoi një kohë të shkëlqyeshme gjatë viteve të kaluara.

Kjo nuk është befasi duke pasur parasysh angazhimin e tyre për kohën e duhur.

Ata kanë një faqe Status në sitin e tyre që ofron azhurnime në kohë reale, si dhe çdo raport ose incidente të kaluara.

Por kjo nuk është pjesa më e mirë.

Ata gjithashtu kanë një “99.9% garanci në kohë” për paketat e tyre të pritjes.

Hidhni poshtë këtij pragu dhe mund të kërkoni kredi për llogari.

Sidoqoftë, bazuar në përvojën tonë të deritanishme, fatmirësisht nuk do të duhet t’i pyesni ata për këtë shumë shpesh.

Shifra më e ulët mujore e uptime që kemi parë është 99.98%. Dhe kjo është shumë mbi minimumin 99.9% që ata mbajnë.

Kundërpërdorimit të përdorimit të HostP MidPhase

Pritja prej katër dollarësh nuk mund të jetë e përsosur. Ka disa pengesa për t’u marrë parasysh nëse vlerësoni veçori të tjera të hostimit përveç që kurseni më shumë.

1. Shpejtësia mesatare e ngadaltë

Koha e fundit e MidPhase është e shkëlqyeshme. Mbështetja e tyre ndaj klientit është e vëmendshme.

Fatkeqësisht, e njëjta gjë nuk mund të thuhet për kohën dhe shpejtësinë e ngarkimit të faqes. Analiza jonë e fundit 24-mujore tregoi një shpejtësia mesatare prej 1,135ms.

As e tmerrshme, as e shkëlqyeshme.

Por lirë! Dhe pothuajse më e shpejtë për atë interval çmimesh.

Nëse shpejtësia është një përparësi kryesore (e cila duhet të jetë për faqet tregtare pasi ndikon në përdorshmërinë, konvertimet dhe renditjen e kërkimit), ju mund të dëshironi të peshoni kostot dhe përfitimet në këtë pikë.

Koha mesatare e ngarkesës 12 muajve të fundit

MidPhase statistikat e hollësishme 12-mujore të funditMidPhase shpejtësia mesatare 2019-2020 | Shihni statistikat

Në përfundim: Këto lloje të ngarkesave nuk janë domosdoshmërisht të këqija. Për shembull, mënyra më e famshme dhe ofruesit e shtrenjtë të pritjes nuk kanë arritur të bëjnë një ngarkesë në internet më shpejt se 1 sekondë.

2. Garancia e paqartë për kthimin e parave

Shumë hostë në internet do të ofrojnë një garanci standarde 30-ditore për kthimin e parave. Disa madje shkojnë aq larg sa të zgjasin këtë periudhë në 90 (ose 97!) Ditë për të siguruar që jeni të kënaqur me kënaqësi nga shërbimi i tyre përpara se të bëni.

Ne DID gjejmë përmendje të një garancie 30-ditore për kthimin e parave për WordPress dhe opsionet e planit të përbashkët të pritjes. Vini re se, ne nuk gjetëm të njëjtat garanci për shumë nga shërbimet e tyre të tjera.

Ekzistojnë gjithashtu një ton përgjigje në tavolinën e ndihmës (si kjo), duke konfirmuar se ekziston një lloj rimbursimi 30-ditor.

Ata rekomandojnë të lexoni termat e tyre për më shumë detaje, por kjo është pjesë e problemit: nuk ka një informacion të plotë atje,.

Kështu që ne mendojmë se duhet të jesh mirë në 30 ditë.

Diçka për të marrë në konsideratë dhe ndoshta të pyesni nëse po përpiqeni të përfitoni nga ajo normë e ulët, afatgjatë.

3. Siguria? Kushdo, dikush? Bueller?

Shumë nikoqirë në internet do të ofrojnë një listë të gjatë të aplikacioneve të sigurisë në dispozicion me disa klikime të thjeshta për të mbyllur faqen tuaj dhe për t’i mbajtur gjërat të sigurta nga përpjekjet e kota. Disa madje do të shkojnë lart e më tej, duke kryer shërbime të mirëmbajtjes parandaluese për t’u siguruar që jeni A-OK.

Ne nuk mund të gjejmë të njëjtat mundësi mbështetjeje me MidPhase. Një mundësi tjetër për të konsideruar ose pyetur rreth regjistrimit.

4. Prmimi i Ripërtëritjes së Lartë (Në të gjithë Produktet)

Pmimi i afisheve prej 3.95 $ / muaj i MidPhase për Paketën e tyre personale në Web Hosting, paketa e tyre personale duket mjaft e mirë në sipërfaqe.

Sidoqoftë, nëse keni qenë në lojë për aq kohë sa kemi, do të dini që çmimet e reklamuara zakonisht vijnë me disa “gota” që mund të kthehen për t’ju ndjekur nëse nuk jeni të kujdesshëm.

Mjerisht, MidPhase nuk është ndryshe në këtë rast.

Kapja më e madhe, në këtë rast, është kostoja e lartë e rinovimit kur skadimi i planit tuaj të parë. Pricemimi juaj në thelb do të dyfishohet në të gjithë bordin, pavarësisht se cilat planifikoni të zgjidhni.

Një Web Hosting Personal, për shembull, shkon nga 3,95 $ / muaj deri në 6.95 $ / muaj. Plani Profesional shkon nga 4,95 $ / muaj në 8,95 $ / muaj, ndërsa ai i biznesit gjithashtu rritet nga 5,95 $ / muaj në 10,95 $ / muaj.

Pmimi i rinovimit të MidPhase rritet shpejt.

Bummer, e drejtë?

Përveç këtu është gjëja:

Kjo nuk është as rritja më e dobët e çmimeve që gjetëm.

Jo, ajo luks rezervohet për regjistrimet e domenit. Viti i parë do t’ju kushtojë 15,99 $. ’Shtë pak e lartë, por jo edhe keq në skemën madhore të gjërave.

Problemi shfaqet kur është koha që çmimi i domain të rinovohet. Prmimet e rinovimit më të larta se zakonisht zakonisht janë mjaft të zakonshme në hapësirën e pritjes. Por nuk është në fusha. Ju paguani tarifën tuaj vjetore dhe pothuajse asnjëherë nuk ndryshon pa marrë parasysh sa kohë keni.

MidPhase, nga ana tjetër, do të rrisë çmimin e domenit tuaj nga 15,99 $ / vit deri në 45,99 $ / vit! ’Shtë absurde nëse jemi të sinqertë.

Ata në thelb po prekin klientët, duke e ditur plotësisht se gjasat që dëshironi të lëvizni domenin tuaj ose pritjen pas vitit të parë nuk është aspak. Kështu që ata po përfitojnë nga “kostot e ndërrimit” për t’ju vlerësuar juve.

Na quani të çmendur, por ne nuk jemi tifozë të mëdhenj të praktikave të biznesit që janë krijuar për të ndëshkuar në mënyrë specifike klientët e mirë, besnikë.

Pmimet MidPhase, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të pritjes së MidPhase për t’ju ndihmuar të përcaktoni nëse ato janë të përshtatshme për ju:

Pmimet dhe planet e mesfazës

Planet e përbashkëta të strehimit:

 • “Personal Web Hosting” plan fillon me 3,95 dollarë në muaj (për angazhimin një vjeçar). Lejon 1 uebfaqe, 1 nënfushë, 1 bazë të dhënash dhe email të pakufizuar.
 • Plani i tyre “Pritja profesionale” fillon me 4,95 dollarë në muaj (i njëjti angazhim një deri në tre vjet). Lejon deri në 3 faqe interneti dhe 3 baza të të dhënave dhe maksimumi 5 nënfusha. Ajo gjithashtu vjen me email të pakufizuar, dhe ju mund të keni shtesa të tilla si një adresë IP e dedikuar, një certifikatë SSL dhe analitikë në internet për një tarifë shtesë.
 • Plani i tyre i “Hosting Business” fillon me 5,95 dollarë në muaj (angazhim një deri në tre vjet). Ajo vjen me faqe interneti të pakufizuara, baza të të dhënave të pakufizuara, nënfusha të pakufizuara dhe postë elektronike të pakufizuara. Ajo gjithashtu vjen me një adresë IP të dedikuar falas, një çertifikatë SSL falas dhe analitikë falas në internet.

Të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes së hosteve vijnë me hapësirë ​​të pakufizuar në internet, bandë të pakufizuar dhe një emër falas domain.

 • Domain falas: Po.
 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit miqësor dhe i lehtë për t’u përdorur me tre hapa.
 • menyra pagese: Kartë krediti, PayPal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Ekziston një kufi prej 200,000 skedarësh dhe madhësia e bazës së të dhënave kumulative 10 GB në të gjitha llogaritë e përbashkëta të pritjes. Tejkalimi i këtij kufiri mund të rezultojë në përfundimin e llogarisë tuaj.
 • upsells: Shumë upsells. Nuk është shaka.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i shpejtë i llogarisë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë i aplikacioneve dhe CMS të njohura me Softaculous.

A Ju Rekomandojmë MidPhase?

Ka pyetje serioze që duhet të merren parasysh përpara se të regjistroheni me MidPhase. Kryesisht – shpejtësia. Por gjithashtu garancitë e kthimit të parave dhe karakteristikat e sigurisë.

Përkundër kësaj, nëse jeni duke kërkuar një mundësi të shpejtë, të lirë me kohë dhe mbështetje të mirë, MidPhase mund të vlejë për një rrotull të zareve. Në këtë rast, ne ju rekomandojmë ato.

P.S. Nëse dëshironi të shihni ofruesit e pritjes që janë renditur mbi MidPhase, kontrolloni këtu ushtruesit më të mirë të performancës.

A keni përdorur MidPhase? Ju lutemi lini rishikimin tuaj në MidPhase bazuar në përvojën tuaj – pozitive ose negative – për të na ndihmuar të ofroni vlerësime të ndershme dhe transparente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author