Karta më e mirë e kreditit të udhëtimit në Kanada

destinacioni i udhëtimit

Cila është mënyra më e mirë për të kaluar dimrin në Kanada?

Duke u larguar prej saj.

Kreu në një destinacion tropikal si Kuba ose Meksika është një provë kohe kohën e kaluar në Kanada. ��

Rezervuar nga Cancun Gadishulli i Gadishullit të Pallatit Riu përmes Air Miles ��

Emri im është Gary dhe gjatë 4 viteve të fundit mendoj se kam aplikuar dhe kam përdorur çdo kartë krediti kanadeze atje. Kam pasur disa përvoja të shkëlqyera dhe disa të këqija.

Unë kam qenë në gjendje të udhëtoj në mbi 20 vende duke përdorur pikat e grumbulluara gjithashtu përmes kartave të ndryshme. Ndërsa unë zakonisht shkruaj për gjëra geeky si mbajtja në internet, shërbimet dhe mjetet e vogla të bizneseve në këtë udhëzues do të ndaj me ju zgjedh kartat e mia të larta dhe të shpjegoj disa nga përfitimet për secilin.

Gjëja kryesore për të mbajtur në mend me shumicën e kartave të udhëtimit është se ka shumë të shtypura mirë. Marrëveshjet mund të duken njësoj në letër, por pasi të filloni të shpenzoni, do të zbuloni se tarifat dhe tarifat në thelb anulloni çdo ulje ose shpërblim që do të merrni.

Si i bëra zgjedhjet e mia më të mira

Mënyra se si e strukturova këtë udhëzues është shumë e thjeshtë. Kam zgjedhur pjesët më të mira për secilën kategori kartash udhëtimi. Kam karta për sallë pritjeje në hotel nëse kjo është gjëja juaj, kthimi më i mirë i parave të gatshme ose Air Miles.

Dallimi i madh midis udhëzuesit / rekomandimeve të mia dhe asaj që do të merrni në faqet më të mëdha financiare është që unë i kam provuar në të vërtetë këto karta. Disa nga zgjedhjet në faqet më të mëdha kanë shpërblime të tmerrshme për regjistrime por shpërblime të mëdha për promovuesit e produktit.

⚠️ Nëse jeni duke kërkuar për zbërthimin e shpejtë dhe të ndyrë të kësaj, unë thjesht do të jem i sinqertë nëse mund të merrni në një farë mënyre një kartë krediti amerikane si një Kanadeze, do ta sugjeroja. Mesatarisht, kartat amerikane japin 1,5-2X pikat e regjistrimit të bonusit si programe kanadeze. Ju mund të falënderoni kapitalizmin dhe një ekonomi financiare konkurruese për këtë. Kanadaja thjesht nuk është e njëjtë. 

Kjo duke u thënë, zgjedhja ime kryesore është Kartelë aeroplan TD (vizitoni faqen e tyre të internetit këtu). Aeroplan ka pikat më të larta të regjistrimit jashtë portës, programin e shpërblimit 2X për blerje në internet përmes partnerëve të tyre 2000+, sigurimi i udhëtimit + qasja falas në sallë pritjeje.

Gjithsesi, mjaftueshëm ankuar. Le të futemi në udhëzues! ��

Nëse dikush ka ndonjë sugjerim shtesë, ju lutemi goditni formularin e kontaktit në krye dhe më njoftoni. Zakonisht e rishikoj këtë postim një ose dy herë në vit në varësi të kartave që po provoj.

Kuptimi i Kartave të Kredisë së Udhëtimit

Shumë karta udhëtimi ju lejojnë të mblidhni pikë dhe milje në sendet e shpenzimeve të përditshme, duke bërë të mundur që ju të grumbulloni një numër të madh shpërblimesh edhe nëse nuk ndodh të fluturoni shpesh.

Bollëku i kartave të udhëtimit dhe shumëllojshmëria e shumtë e programeve të shpërblimeve të tyre, lënë kaq shumë klientë në errësirë. Për ta bërë vendimin tuaj më të lehtë, ne do të shikojmë në kartat e kreditit më të mirë në shtatë kategori të shpërblimeve të gjera të udhëtimit. Këto kategori janë pika udhëtimi, milje ajrore, kthime të parave në blerje në valutë të huaj, shpërblime në hotele, shpërblime për regjistrim, salla aeroporti, fluturime të shpeshta dhe fituesi i përgjithshëm.

Ky udhëzues është krijuar për të shërbyer si një burim i vlefshëm kur duhet të zgjidhni një kartë krediti për shpërblime të udhëtimit. Për t’ju siguruar përfitimin e më të mirëve në bord, kartat që kemi zgjedhur janë lojtarët kryesorë në kategorinë e tyre.

Këshillë udhëtarësh: A e humbni ndonjëherë çantën ndërsa udhëtoni? A e dini se marrja e kartës së duhur ju lejon të merrni një $ 500-1000 për çdo ditë bagazhesh të vonuara. Ju gjithashtu mund të merrni para për fluturime të vonuara ose përfundime të tjera aeroporti.

Metodologjia jonë

Metodologjia ime ishte e thjeshtë por e detajuar. Kam marrë parasysh faktorët e rëndësishëm si gamën e kategorive të bonuseve, ofertat e mirëseardhjes në dispozicion, marrjen e sigurimeve të udhëtimit, fleksibilitetin e programeve të besnikërisë, heqjen e tarifave vjetore, dhe shumë më tepër. Kam llogaritur pikët e shpërblimit bazuar në shpenzimet personale ose të biznesit.

Duke vepruar kështu, ne kombinuam aspekte të ndryshme të shpenzimeve mujore dhe blerjeve për sende të tilla si sende ushqimore, pagesa të faturave, gaz, argëtim, udhëtime, ngrënie restorantesh, farmaci, etj..

Më poshtë është një përmbledhje e kartave më të mira të udhëtimit në Kanada. Kjo është një fotografi e thjeshtë, por detajet e secilës kartë janë më poshtë.

NOT SHENIM I R��NDSISHM – Këto karta ndryshojnë norma shpesh, kështu që nëse shihni diçka këtu që nuk është saktësisht e njëjtë me kompanitë në internet, mbani në mend kompanitë do të ofrojnë tarifa dhe marrëveshje të ndryshme bazuar në vendndodhjen e IP nga e cila po përdorni. Unë bëj çmos për ta mbajtur këtë sa më të azhurnuar që të jetë e mundur. ��

Karta më e mirë e kreditit për pikat e udhëtimit

1. Karta më e mirë e përgjithshme e kredisë për udhëtime – TD Aeroplan (Bonusi i Regjistrimit 40K)

 • Fituesi: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Tarifa vjetore: 120 dollarë, por vjen me një zbritje për vitin e parë. (Pra…. Tarifa 0 $)
 • Kualifikimi i të ardhurave: Zotëroni ose $ 60,000 në të ardhura personale, ose $ 100,000 në të ardhura vjetore të kombinuara të familjeve.
 • Disa nga Perks saj: Një bonus i mirëpritur prej 40,000 milje Aeroplan

Ka kaq shumë marrëveshje të mira në dispozicion në kategorinë e shpërblimeve të udhëtimit me karta krediti, kështu që ishte e vështirë të zgjidhni një. Por pas një analize të rreptë, përfundimisht vendosa që në tregun kanadez, kurora e kartës më të mirë të shpërblimeve të udhëtimit i takon TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Foto nga Chris Lawton në Unsplash

Aktualisht është programi më i njohur i shpërblimeve në Kanada. Për shkak të popullaritetit të saj, Kanadezët vazhdimisht përpiqen të grumbullojnë pikat e Aeroplanit sidoqoftë që munden. Mbajtësit e kartave mund të fitojnë milje që mund të riblerin drejt hoteleve, fluturimeve, makinave me qira, paketave të pushimeve, mallrave të ndryshme dhe biletave të ngjarjeve.

aspekti më i mirë nga të gjitha është që mbajtësit e kartave mund të fitojnë dy herë pikët e tyre duke blerë artikuj në partnerët e lidhur me Aeroplan. Prandaj, nëse jeni anëtar i bashkësisë 5 milion Aeroplan, ia vlen të merrni një kartë Aeroplan.

Për të ilustruar pse kjo kartë konsiderohet më e mira në racë, këtu është një përmbledhje e disa prej përfitimeve të saj:

 • Ajo rrotullon tapetin e kuq duke i dhënë një bonus dajak të mirëseardhur 40,000 milje Aeroplan.
 • Ai përfshin një paketë gjithëpërfshirëse të sigurimit të udhëtimit.
 • Ajo siguron check-in përparësor dhe konvikt kur udhëtoni në AirCanada.com me shpërblime fluturimi Aeroplan.
 • Mbajtësve të kartelave iu jepet një kalim falas çdo vit në sallonet Maple Leaf të Air Canada.
 • Dyfishoni miljet e fituara nga blerjet e bëra në partnerët pjesëmarrës të Aeroplanit dhe shitësit në internet përmes Aeroplan eStore.
 • Siguron 1.5 pikë për çdo 1 dollarë të shpenzuar për gaz, sende ushqimore, farmaci dhe blerje të bëra në AirCanada.com
 • Për blerjet e tjera, është një pikë për secilën 1 $ të shpenzuar.
 • Për sa kohë që ju jeni një mbajtës i Kartës së Kreditit të Aeroplanit TD, Aeroplan Miles tuaj nuk do të skadojnë.
 • Shihni listën e madhe të partnerëve të Aeroplanit këtu. sa milje aeroplan do të fitoj në një fluturim
Sa kilometra aeroplan do të fitoj gjatë një fluturimi?

Zgjedhja jonë për kartën më të mirë të shpërblimeve të udhëtimit vjen me shumë pengesa. Isshtë e mbushur me disa karakteristika që e bëjnë atë të dalë nga pakoja, për shembull, bonusi i tij i papërmbajtshëm i mirëseardhjes prej 40,000 Aeroplan Miles. Për ta parë këtë në perspektivë, ky shpërblim është afërsisht i krahasueshëm me 2 avion premium me një fluturim të shkurtër udhëtimi në distancë të shkurtër.

Përveç që është mjaft fitimprurëse, kjo paketë ofron mundësinë që të fitoni milje Aeroplan me çdo dollar të shpenzuar. Çdo. Dollar. Kaluar. Raporti i miljeve të fituara në dollarë të shpenzuar është si vijon: 1.5 milje aeroplanësh për secilën 1 dollarë në gaz, sende ushqimore, farmaci dhe në AirCanada.com; atëherë ajo siguron 1 Aeroplan Mile për çdo dollar të vetëm të shpenzuar për gjithçka tjetër.

Cila është arsyeja pse ajo fiton vendin tonë të parë si karta më e mirë e përgjithshme e disponueshme, e vendosur poshtë.

Si të shpengoni milet aeroplan?

Procesi i shëlbimit për këtë kartë varet nga ajo që po përpiqeni të riblerni. Për sende siç janë mallrat ose biletat e ngjarjeve, procesi është aq i thjeshtë sa bërja e blerjeve përmes eStore në internet. Për më tepër, blerjet në vendet e partnerit Aeroplan fitojnë shpërblime të dyfishta kartelash, duke u mundësuar atyre që shpejt dhe me lehtësi të grumbullojnë milje Aeroplan.

Përfitime të tjera ekskluzive përfshijnë një shërbim portier 24-orësh,.

Epos Gratuit mund të godasë disa si mbingarkesë në përshkrimin e sigurimit të tij të udhëtimit dhe automjetit, por mund të mos jetë shumë larg. Ajo ka deri në 1 milion dollarë të mbulimit mjekësor të sigurimit të udhëtimit për 21 ditët e para për mbajtësit e kartave që janë nën 65 vjeç. Ai gjithashtu përfshin lloje të tjera të sigurimit të udhëtimit përkatës siç janë bagazhi i vonuar / i humbur, udhëtimi / anulimi, vonesa e fluturimit / udhëtimit dhe sigurimi i marrjes me qira të makinave.

Më në fund, ju lejon të keni akses në të gjitha këto përfitime të çmimeve të primit me një tarifë modeste vjetore prej 0 $ (pas zbritjes).

Një gjë e fundit – Sigurimi Aeroplan

Ashtu siç e përmenda në këshillën e mësipërme, Aeroplan ka disa stimuj të shkëlqyeshëm për të inkurajuar klientët të rezervojnë fluturime dhe pushime, që përfshin sigurimin e anulimit, para nëse valixhja juaj humbet dhe një bandë stimulimesh të tjera më të vogla.

Këshillë për përgjithësi më të mirë: Kujdesuni për programe me partnerë dhe marrëveshje që ju lejojnë të transferoni pikë. Prandaj, nëse jeni të shkurtër, të themi, 500 pikë për një qëndrim falas në hotel, prapëseprapë mund të tërhiqni pikë nga ekstra që keni në programin tuaj të linjës ajrore. Lë të kuptohet se … kartela më poshtë e bën këtë. ��

2. Më e mira për pikat e udhëtimit – Scotiabank American Express

 • Fituesi: Scotiabank Gold American Express® Card
 • Tarifa vjetore: 120 dollarë
 • Kualifikimi i të ardhurave: Bëni një minimum prej 12,000 $ në të ardhura vjetore.
 • Disa nga Perks saj: Mundësia për të fituar sa më shumë 30,000 pikë shpërblime Skocisë në vitin e parë.

Ka kaq shumë produkte të kartave të kreditit në dispozicion, dhe bollëku e bën sfidues të vendosni se cila është kartat e kreditit të pikëve më të mira. Edhe pse ato mund të kufizojnë atë që ju mund të shpenzoni në pikat tuaja, megjithatë, shumica, ofrojnë mundësinë e transferimit të pikave ndërmjet programeve.

Scotiabank Gold American Express® Card shkëlqen në një faktor të rëndësishëm që detyron mbajtësit e kartave të zgjedhin një kartë të veçantë udhëtimi. Raporti i pikëve ndaj dollarit përfaqëson shumën në dollarë që pikët ia vlen.

Tre nivele ofrohen nga Scotiabank Gold American Express® Card në programin e tyre të Pikë Shpërblime. Everydo shumë e parave të përdorura në institucionet e pranueshme, të tilla si dyqanet ushqimore, restorantet, pirja dhe dyqanet e ushqimit të shpejtë do t’ju fitojnë 5 pikë të jashtëzakonshme të Shpërblimeve të Skocisë.

Bonus i Madh i Regjistrimit + 25,000 Pikë Shpërblimi

Kjo kartë shpërblimi udhëtimi u mundëson përdoruesve të saj që të grumbullojnë shpejt dhe me lehtësi pikë deri në 300 dollarë në pikat e shpërblimeve të Skocisë, madje edhe në vitin e parë. Brenda tre muajve të parë të hapjes së një llogarie, nëse shpenzoni 1000 dollarë në blerje të pranueshme të përditshme, atëherë automatikisht do të fitoni 25,000 pikë shpërblime të Skocisë.

Sidoqoftë, Scotiabank Gold kohët e fundit rriti tarifën vjetore të ngarkuar në kartelë nga 99 dollarë në 120 dollarë. Kjo rritje e dukshme mund të minojë apelin e kartës. Përkundër kësaj rritje, çmimi është ende i gjykueshëm në krahasim me tarifat e ngjashme të ngarkuara nga kartat e tjera të udhëtimit.

Sidoqoftë, ajo ende ju siguron përfitime të mëdha si mungesa e tarifave të transaksioneve të huaja, me një hyrje të Amex Front Of Line®, dhe një sigurim gjithëpërfshirës të udhëtimit.

Pikat fleksibël të transferueshme

Një tjetër tipar mbresëlënës që shfaqet kjo kartë është fleksibiliteti i programit të shëlbimit të shpërblimeve. Procesi është i thjeshtë dhe i thjeshtuar – gjithçka që kërkohet është të futesh në sistem dhe më pas të zgjedhësh opsionin “Apliko Pikat në Udhëtim”. Më pas mund të përdorni pikat e Shpërblimeve të Skocisë që keni grumbulluar për të kompensuar çdo kosto të lidhur me udhëtimin e ngarkuar në kartën tuaj të kreditit. Këto mund të mbulojnë gjëra të tilla si fluturime, hotele, makina me qira, etj.

Lehtësia është një frymë e ajrit të pastër: nuk ju ngarkon me kufizime të bezdisshme ose periudha të zeza. Këto janë disa nga arsyet që Scotiabank Gold American Express® Card shpesh renditet si karta më e mirë e kredisë për udhëtime në Kanada.

3. Më e mira për Miles Air – BMO Air Miles World Elite

 • Fituesi: BMO® AIR MILES® † Elite† World *® Mastercard®
 • Tarifa vjetore: 120 dollarë megjithëse është heqje dorë për vitin e parë.
 • Kualifikimi i të ardhurave: $ 80,000 në të ardhura vjetore, ose 150,000 $ për një familje.
 • Disa nga përfitimet e saj: 3000 AIR MILES bonus të mirëpritur.

BMO® AIR MILES® † Elite® * * Mastercard® është thjesht një nga mënyrat më të mira për të fituar shpërblime në Kanada. Programi i saj Air Miles transformon blerjet e përditshme për sende ushqimore dhe benzina në përfitime, si bileta falas për ngjarje, qëndrime hoteliere, fluturime, qira të makinave dhe madje edhe elektronikë.

Një bonus bujar dhe një shkallë e lartë fitimi janë vetëm disa nga gjërat që e bëjnë tërheqëse kartën e udhëtimit BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®. Ju dorëzon 1.000 milje ajër menjëherë pas blerjes tuaj të parë dhe sikur të mos ishin aq të mjaftueshme, ajo ju jep një shtesë shtesë prej 2,000 milje ajrash pasi të keni ngarkuar deri në 3,000 dollarë në kartën tuaj të kreditit në tre muajt e parë të anëtarësimit.

Për më tepër, kartat fitojnë shkallë prej një ALE MILE për çdo blerje prej 10 $ është shkalla më e lartë e kthimit për një kartë krediti AIR MILES. Përvojat e Aeroportit Mastercard, të përbërë nga dy kalime vjetore falas, ofrohen përmes programit të sallonit të aeroportit LoungeKey.

Mbajtësit e kartelave gjithashtu kualifikohen për 15% zbritje të fluturimeve të tyre AIR MILES në Amerikën e Veriut, me kushtin që fluturimet të rezervohen duke përdorur AIR MILES. Ajo vjen me një paketë gjithëpërfshirëse të sigurimit të udhëtimit që përfshin sigurimin mjekësor të udhëtimit që përfshin 15 ditë në udhëtim.

⚠️ Për të qenë i sinqertë, unë nuk jam një tifoz i madh i kësaj karte. Për sasinë e kompanisë BMO është qartë duke hequr klientët e saj të kartave të kreditit Unë mendoj se ky është një bonus mjaft i mirë. Nëse pikat e shpërblimit + gjallërim është ajo që ju jeni pasi kjo kartë është padyshim se mungon. ⚠️

4. Kthimi më i mirë i parave të gatshme në blerjet në valutë të huaj – Wireless Roger

 • Fituesi: Rogers Master Master Elite e Elitës Botërore
 • Tarifa vjetore: 0 $
 • Kualifikimi i të ardhurave: Zotëroni ose $ 80,000 në të ardhura personale, ose $ 150,000 në të ardhura vjetore të kombinuara të familjeve.
 • Disa nga pikat e saj: Ju merrni 4% kthim parash në të gjitha blerjet në valutë.

Paraja, thënia shkon, është mbret. Po kështu, për sa i përket shpërblimeve, kartat e kreditit të kthimit të parave të gatshme ju lejojnë të merrni përsëri një përqindje të vogël të shumës që keni shpenzuar në blerje. Sidoqoftë, Rogers ™ World Elite Mastercard® shkon milje shtesë duke bërë që shpenzimet e udhëtimit tuaj në valutë të huaj të mblidhen para në dorë si asnjë kartë tjetër.

Fotografi nga pina messina në Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® fitoi vendin e saj të parë duke u mundësuar mbajtësve të kartave të fitonin një kthim i parave të gatshëm prej 4% për të gjitha blerjet e lejuara të bëra në valutë të huaj. Por para se të merrni shumë mendjelehtë me eksitim, mbani mend se vjen me një tarifë të transaksionit të huaj 2.5%. Sidoqoftë, kjo kompensohet nga masa kthyese e parave të gatshme prej 4%, duke lënë një fitim neto të konsiderueshëm prej 1.5% kthim parash.

Mbajtësit e kartave marrin 2% kthim parash në produktet dhe shërbimet e Rogers, ndërsa marrin një kthim parash prej 1,75% për gjithçka tjetër. Ata gjithashtu kanë të drejtë të marrin një kartë shtesë shtesë, e cila u lejon atyre të fitojnë edhe më shumë para mbrapa çdo vit.

Me Mastercard® Pagesën e kombinuar me ards Rewards Rew, menjëherë mund të aplikoni shpërblime të kthimit të parave të gatshme për blerjet e lejuara të paktën 20 dollarë që keni bërë brenda 90 ditëve të fundit duke përdorur kartën tuaj të kreditit.

Këshillë për bizneset e dashura me para – Megjithëse 1.5% është goxha e keqe, nëse jeni një themelues i vetëm i një biznesi, mund të kryeni të gjitha shpenzimet e mëpasshme të biznesit përmes kartës dhe të merrni një kthim të këndshëm në shpenzimet e reklamave të klientit ose shpenzimeve të tjera. Kjo vlen vetëm nëse bëni 1-2 milion në vit me shpenzime biznesi.

5. Bonusi më i mirë i Regjistrimit – Pasaporta Scotiabank Infinit (Pika 35k)

 • Fituesi: Scotiabank Pasaporta Card Karta Visa Infinite *
 • Tarifa vjetore: 139 dollarë
 • Kualifikimi i të ardhurave: Posedojnë ose $ 60,000 në të ardhura personale, ose 100,000 $ në të ardhura vjetore të kombinuara të familjeve, ose të paktën 250,000 $ në asete që menaxhohen.
 • Disa nga Perks saj: Ofron deri në 35,000 pikë shpërblimi bonus vetëm në vitin e parë

Nëse preferoni kartat që ofrojnë bonuse të konsiderueshme të mirëseardhjes, siguroni normat më të larta të fitimit, ose përkundrazi dëshironi për ata që janë një shoqërues të besueshëm udhëtimi, Scotiabank Passport Visa Infinite * Card ju ka mbuluar.

Një bonus i konsiderueshëm i regjistrimit është një nga mënyrat e provuara dhe të vërteta që kompanitë e kartave të kreditit përdorin për të mbështetur në mbajtësit e kartave, dhe ju duhet të përfitoni nga kjo strategji për t’i dhënë shpërblimet tuaja të udhëtimit një nxitje të madhe. Sidoqoftë, nga të gjitha strategjitë e përdorura për të tërhequr mbajtësit e kartave për t’u regjistruar në programet e shpërblimit të udhëtimit, Scotiabank Pasaporta duket se ka zotëruar Gracin e Shenjtë.

Pasi të regjistroheni, Scotiabank nxjerr në skenë mirëseardhjen, duke ju mundësuar të fitoni, vetëm në vitin e parë, deri në 35,000 pikë shpërblimesh nga Skocia. Këto pikë shpërblimi përkthehen afërsisht 350 dollarë për të udhëtuar vetëm.

Kështu funksionon metodologjia e fitimit: 3 muajt e parë si mbajtës i kartelave ofron mundësinë për të fituar deri në 25,000 pikë Skuadra të Shpërblimeve të Skocisë me 1.000 dollarë fillestarë në blerjet e përditshme..

Fito një shtesë prej 10,000 pikësh

Përveç kësaj, të gjithë mbajtësit e kartave u lejohet të fitoni bonus vjetor 10,000 pikë pasi të shpenzojnë një minimum prej 40,000 $ për blerjet e pranueshme, të përditshme çdo vit. Përfitime të tjera përfshijnë mundësinë e fitimit të 2 pikëve të Shpërblimeve të Skocisë për secilën dollar të shpenzuar për ngrënie, dyqane ushqimore, sende argëtimi dhe blerje të transportit të përditshëm, siç janë autobusët, shenjat e metrosë dhe taksitë.

Pasaporta Scotiabank Card Karta Visa Infinite * u krijua gjithashtu me fokus tek udhëtarët. Prandaj, Scotiabank Pasaporta Card Visa Infinite * Kartelë vjen me pak ose aspak bagazhe udhëtimi, duke e bërë atë një partner të denjë udhëtimi me politikën e saj të admirueshme të tarifimit të tarifave të transaksioneve të huaja.

Për shkak të kësaj mungesë tarifash, udhëtarët kursejnë para çdo herë që përdorin kartën e tyre. Qoftë në shtëpi apo jashtë vendit, mbajtësit e kartave nuk përjetojnë shenja të tarifës valutore me blerjet e bëra në valutë të huaj. Gjurmët që lidhen me udhëtimin përfshijnë sigurimin e udhëtimit, gjashtë kalime vjetore falas të aeroportit, së bashku me një bonus regjistrimi aktualisht me vlerë 250 dollarë.

Kjo kartë është ideale për individët që duan një kartë që mund ta përdorin si brenda ashtu edhe jashtë vendit, pa ndonjë shqetësim ose shqetësim. Për më tepër, Scotiabank është një kartë Visa, dhe kështu pranohet përgjithësisht kudo në botë.

Anëtarësimi falas i Prioritetit Premier Pass gjithashtu ofron gjashtë vizita falas në sallat e aeroportit çdo vit.

6. Shpërblimet më të mira të hotelit – Mastercard më i mirë Perëndimor

 • Fituesi: Mastercard Best më i mirë Perëndimor
 • Tarifa vjetore: 0 $
 • Kualifikimi i të ardhurave: Nuk kërkon ndonjë kualifikim minimal të ardhurash.
 • Disa nga Perks saj: Një bonus i mirëpritur prej 20,000 Mastercard Best Western

Akomodimi në hotel që ju zgjidhni varet nga faktorë të tillë si përballueshmëria, preferencat personale dhe zgjedhja. Me fjalë të tjera, ky nuk është një propozim i të gjitha madhësive. Mastercard® Best Western e vlerëson këtë filozofi dhe e bën shpërblimin e saj sa më fleksibël të jetë e mundur.

Ato u mundësojnë mbajtësve të kartelave të shpengojnë shpërblimet e tyre në 100 hotele më të mira perëndimore në të gjithë botën, në artikuj të tillë si qëndrimi i hotelit, kartat e dhuratave, ngrënia dhe shumë më tepër. Prandaj, kur Kanadezët duhet të udhëtojnë brenda ose jashtë vendit, Best Western Mastercard® shpesh është një zgjedhje praktike dhe e arsyeshme.

Pasi të keni bërë blerjen tuaj të parë të pranueshëm, shpërblimi i tij për nënshkrimin e 20,000 pikave më të mira të Shpërblimeve Perëndimore është i mjaftueshëm për t’ju marrë një qëndrim absolutisht falas një natë. Bollëku i hoteleve dhe një larmishmëri opsionesh e bëjnë më të lehtë për mbajtësit e kartave që të mbledhin këto pika.

Përveç fleksibilitetit të saj, ajo vjen pa një tarifë vjetore. Disponueshmëria e hoteleve të shumta më të mira perëndimore në të gjithë botën e bën të përshtatshëm që një mbajtës karte të gjejë një hotel që i përshtatet shijes dhe buxhetit të tyre. Gjithashtu, e bën më të lehtë kapitalizimin e pikave për të fituar qëndrime falas në hotel.

7. Sallat më të mira të aeroportit – Platinum Scotiabank

 • Fituesi: Scotiabank Platinum American Express® Card
 • Tarifa vjetore: 399 dollarë
 • Kualifikimi i të ardhurave: Bëni një minimum prej 12,000 $ në të ardhura vjetore.
 • Disa nga pikat e saj: 30,000 Skica shpërblime me blerjen e parë të pranueshme.

Më pëlqen të varur në aeroport – tha absolutisht askush. Fatmirësisht për udhëtarët e rrethuar kudo, kompanitë e kartave të kreditit më në fund po dëgjojnë zhgënjimin e tyre dhe kanë shtuar një lehtësi të kërkuar gjithnjë e më shumë. Qasja në sallat e aeroportit në të gjithë botën është një përfitim i njohur për udhëtime që Scotiabank Platinum American Express® Card ka shfrytëzuar në avantazhin e saj dhe në kënaqësinë e mbajtësve të kartave të saj.

Scotiabank Platinum ka një anëtarësim falas të Priority Pass që shoqërohet me një vizitë të mrekullueshme dhjetë sallë pritjeje falas çdo vit. Meqenëse shumica e njerëzve nuk udhëtojnë kaq shpesh çdo vit, këto vizita të sallë pritjeje janë të përshtatshme për shumicën e mbajtësve të kartave.

Sigurimi i udhëtimit, së bashku me 30,000 pikat e shpërblimeve të Skocisë menjëherë pas blerjes fillestare, duhet t’i japin asaj një vlerësim të denjë. Gjithashtu, 4 pikë shpërblimesh nga Skocia për secilin dollar të shpenzuar në dyqane ushqimore të pranueshme, stacione gazi, argëtim dhe blerje ngrënie, nuk duhet të merren lehtë.

Sidoqoftë, ajo mbart një tarifë mjaft të lartë vjetore prej 399 $.

përmbledhje

Shpërblimi i njerëzve me pikë ose milje për të bërë blerje të përditshme është mënyra që kompanitë e kartave të kreditit stimulojnë klientët të përdorin kartat e tyre. Një kartë krediti e shpërblimeve të udhëtimit ofron përfitime të mëdha për mbajtësin e kartelës me fluturime, akomodim hotelesh dhe shërbime transporti.

Disa shpërblime janë më të sofistikuara, dhe primi i paketave të tilla si aksesi në sallonet e aeroportit të poshtëm dhe sigurimi i plotë i udhëtimit në paketën e tyre. Kartat e udhëtimit janë të domosdoshme për udhëtarët, sepse ato janë të përshtatshme, të shpejta dhe ndihmojnë në kursimin e parave për shpenzimet e udhëtimit.

Shpresoj se ky udhëzues ishte i dobishëm! Ju lutemi mos ngurroni të më dërgoni një mesazh nëse keni ndonjë këshillë dhe mashtrim që dëshironi të shtohet në këtë faqe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author