CMS më të popullarizuara nga Tregu

Pavarësisht nëse doni të ndërtoni një uebfaqe për një biznes profesional, të shkallëzueshëm ose blog krijues, të përqendruar në dizajn, ekziston një CMS atje për të gjithë. Por, në një industri kaq të mbushur me njerëz, nga filloni?

Këtu është udhëzuesi ynë për 10 CMS-të më të njohura, bazuar në Tregun Ndarës.

Ju lutemi vini re se shifrat e pjesës së tregut janë marrë nga W3techs dhe BuiltWith.

Contents

Isfarë është një sistem i menaxhimit të përmbajtjes (CMS)?

Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) është një program që ju lejon të menaxhoni, krijoni dhe publikoni përmbajtje duke përfshirë kopje dhe imazhe, pa pasur nevojë të dini kod. Ne e vlerësojmë shumë CMS, sepse ndërsa disa prej nesh kanë lindur për të koduar (Mendoni Bill Gates dhe Dennis Ritchie) shumica nuk ishin.

Thjeshtësia dhe mundësia e përdorimit të faqeve të internetit të pa-kod të domosdoshëm i ka bërë ata më tërheqës për jo-teknologjitë njësoj. Nuk është për t’u habitur që nga mbi 1.7 miliardë faqet e internetit në internet, gati gjysma përdorin një CMS.

Farë është pjesa e tregut?

Pjesa e tregut tregon se sa njerëz janë duke përdorur secilin produkt ose shërbim mbi konkurrencën e tij. Një pjesë e larmishme e tregut është e mirë sepse do të thotë më shumë konkurrencë për konsumatorët.

A ka kategori të ndryshme CMS?

Do CMS ka përfitimet e veta, veçoritë dhe pyetjet e veta, por ato përgjithësisht mund të ndahen në dy lloje: softuer të personalizueshëm, falas, me burim të hapur si WordPress dhe Drupal dhe opsione sa më të thjeshta, të paguara të SaaS, si Squarespace dhe Wix.

Softuer me burim të hapur

Softueri me burim të hapur u jep përdoruesve kontroll të plotë mbi faqen e tyre të internetit dhe ju lejon të modifikoni, adaptoni ose zgjeroni kodin, sipas dëshirës tuaj.

Përveç që është falas për t’u përdorur dhe shkarkuar, sipas McKinsey&Kompania, apelon me burim të hapur kompanitë sepse promovon zgjidhje më bashkëpunuese, inovative dhe të specializuara.

Burimi i hapur lejon kompanitë të hapin rrjetin e tyre për një komunitet të njerëzve që punojnë së bashku, duke përfshirë klientët, inxhinierët e softuerëve dhe furnitorët.

Zgjidhjet me burim të hapur nuk janë përgjithësisht të përshtatshme për të ardhurit sepse kërkojnë që ju të blini një domen të personalizuar, të presë vetë uebfaqen tuaj, të vazhdoni me mirëmbajtjen e vazhdueshme dhe nuk do të keni asnjë mbështetje të klientit.

Thënë kjo, nëse mendoni se kjo metodë do të përshtatet më së miri, atëherë gjithmonë ekzistojnë udhëzues dhe mësime në internet për t’ju ndihmuar.

Shërbim-si-një-Shërbim (SaaS)

Zgjidhjet e softuerit-si-një-shërbim (SaaS) ofrojnë shabllone të para-ndërtuar në uebfaqe dhe elementë tërheqës dhe tërheqës për të krijuar faqe në internet.

Përdoruesit paguajnë një tarifë abonimi mujor për të hyrë në faqen e tyre në çdo kohë, kudo dhe duke përdorur çdo pajisje të mundësuar nga interneti.

Sipas McKinsey&Kompani, më shumë kompani po adoptojnë me shpejtësi platformat SaaS sepse i lë ata të lirë nga përgjegjësia e marrjes së masave të sigurisë dhe drejtimit të aplikacioneve të palëve të treta.

SaaS është gjithashtu një mundësi më pak e kushtueshme dhe ndihmon kompanitë të ulin kostot operacionale duke siguruar një ekip mbështetës të jashtëm, duke rritur bashkëpunimin në të gjithë globin dhe duke siguruar qasje të lehtë në të dhëna.

10 CMS më të Përhapura që nga viti 2020

1. WordPress

 • Pjesa e Tregut CMS: 61.8%
 • Gjithsejt faqet e internetit: 27,000,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 226,000+
 • Përqindja e vendeve në 1m kryesore: 34.7%
 • Sitet e njohura: Kompania Walt Disney, Sony Music, Blog Zyrtar i Luftrave të Yjeve, Teknike Crunch, BBC America

Inovacioni bën dallimin midis një lideri dhe një ndjekësi.Steve Jobs, bashkëthemelues i Apple

Në qoftë se nuk jeni i ri në internet, me siguri keni dëgjuar për WordPress.

WordPress është një softuer pa burim të hapur dhe është deri tani më i popullarizmi në mesin e përdoruesve të CMS me një masë masive 61.8% të pjesës së tregut.

WordPress vjen me një përzgjedhje të këndshme të veçorive standarde dhe ju lejon të aktivizoni pothuajse çdo veçori përmes mijëra temave, widgetave dhe shtojcave të personalizuara.

Whatfarë bizneset duhet të përdorin WordPress?

WordPress është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ndërmarrjet dhe organizatat e mëdha.

Pse duhet të përdor WordPress?

WordPress ju mundëson të krijoni role të personalizuara të përdoruesve që sigurojnë që siti të jetë i lehtë për të gjithë, një faktor i rëndësishëm për organizatat e mëdha që zakonisht kanë shumë ekipe dhe partnerë të ndryshëm që hyjnë në faqe. Gjithashtu siguron që përmbajtja i përshtatet një audiencë të gjerë dhe të larmishme.

Kur Rrjeti i Rrjetit kishte nevojë për një azhurnim të faqes në internet, ata shikuan te WordPress për një zgjidhje. Ata kishin nevojë për uebfaqen e tyre për të apeluar në një bazë të gjerë klientësh në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, dhe gjithashtu për punonjësit e tyre dhe partnerët e biznesit. Kjo do të thoshte se përdorshmëria ishte një fokus kryesor.

Zgjidhja e WordPress

Rrjeti i Hekurudhave përvijoi personat e tyre të klientëve dhe krijoi një model të personalizuar bazuar në këto. Ata gjithashtu zhvilluan disa plugins dhe widget, duke përfshirë:

 • Një plugin personalizues i karrierës për të tërhequr mundësi të reja pune
 • Një shtesë e ngarkuesit të ushqimit për të mbledhur dhe botuar artikuj nga partnerët e Rrjetave të Rrjetit
 • Vegla me porosi të SiteOrigin për të mundësuar redaktorët të shtojnë me lehtësi përmbajtje specifike të stilit në postime

rezultat

Tema e re e Rrjetave të Rrjetit e bëri faqen më të lehtë për t’u përdorur si për klientët ashtu edhe për ekipet e brendshme. Po ashtu, e bëri atë më të përgjegjshëm në të gjitha pajisjet mobile.

Përmbledhje

WordPress është CMS më e njohur deri tani, dhe për arsye të mirë. Shtë falas, me burim të hapur dhe mund të krijoni role të personalizuara të përdoruesve, widget dhe plugins për të siguruar që faqja është e lehtë për t’u përdorur si për punonjësit ashtu edhe për vizitorët e faqes në internet.

Ju lutemi vini re se ne po i referohemi WordPress.org jo WordPress.com, megjithëse të dy janë të shkëlqyeshëm për mbajtjen e faqeve të trafikut të lartë.

2. Joomla!

 • Pjesa e Tregut CMS: 4.7%
 • Uebfaqe totale të drejtpërdrejta: 1.600,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 17,000+
 • Përqindja e faqeve të internetit në 1m kryesore: 1.71%
 • Faqet që përdorin Joomla: Peugeot, Ikea, Lipaji Lipton

Joomla ka 4.7% të pjesës së tregut duke e bërë atë të dytin më të njohur në mesin e përdoruesve të CMS. Shtë një zgjidhje falas, me burim të hapur me markat e përfshira Ebay dhe Peugeot

Businessesfarë biznesesh duhet të përdorin Joomla?

Joomla është e përshtatshme për çdo lloj biznesi

Pse duhet ta përdor Joomla?

Ne mund të shohim mundësitë e Joomla kur ata një fabrikë djathi në Frossasco të quajtur Caseificio Pezzana për të azhurnuar uebfaqen e tyre të vjetër dhe të lodhur në përputhje me markën e tyre.

Ata donin që në uebfaqen e tyre t’u jepnin vizitorëve një përvojë më të mirë të klientit dhe të pasqyronin markën e kompanisë së re; Ata donin një sit që po shijonte vizualisht sa ushqimi i tyre.

Joomla azhurnoi sistemin CMS, përmirësoi strategjinë e tyre SEO, përdorshmërinë dhe përgjegjshmërinë.

Për më tepër, agjensia krijoi animacione dhe grafikë dhe optimizoi uebfaqen për të marrë rezultatet më të mira. Këto përfshijnë:

 • Karakteristikat e shumë gjuhëve (italisht, anglisht, gjermanisht).
 • Dizajn të përgjegjshëm
 • Model i ri i përshtatur

Këto ishin të gjitha për të siguruar një markë vizuale më të qëndrueshme dhe konkurruese nëpër platforma të shumta.

rezultat

Uebfaqja e Caseificio Pezzana rriti renditjen e saj organike në internet dhe përmirësoi aspektet e sigurisë. Tani gjithashtu reflekton dhe rrit markën Caseificio Pezzana dhe mund të konkurrojë më agresivisht kundër konkurrentëve.

Niveli i aftësive: Nuk është i lehtë

Joomla është pak më sfiduese sesa udhëheqësi CMS WordPress dhe pasi është me burim të hapur nuk ka asnjë mbështetje të klientit. Sidoqoftë, skuadra Joomla me mirësi krijoi një dokumentim të hollësishëm Joomla për përdoruesit. Përndryshe, nëse doni të komunikoni me njerëzit, mund të vizitoni Joomla! Forumi i përdoruesit.

Pasqyrë e shpejtë

Joomla! është një CMS e përgjegjshme, e shkallëzueshme që është e lehtë për tu aktualizuar. Krijon për shumicën e llojeve të biznesit, por fillestarët duhet të qëndrojnë të qartë nëse nuk po kërkoni një sfidë.

3. Blerje (1+ Milion Uebfaqe Live)

 • Pjesa e Tregut: 3.2%
 • Uebfaqe totale të drejtpërdrejta: 1,053,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 25,000+
 • Përqindja e faqeve të internetit në 1m kryesore: 2.94%
 • Faqet që përdorin Shopify: Libra Budweiser, Bulletproof, Penguin

Nëse jeni duke kërkuar të filloni biznesin tuaj të internetit në eCommerce, atëherë Shopify është platforma më e popullarizuar e përqendruar në tregtinë elektronike me 3.2% të byrekut.

Kompania e lindur kanadeze, Shopify është një model abonimi SaaS, ku përdoruesit mund të krijojnë me lehtësi një faqe në internet, dhe të shtojnë, dërgojnë dhe menaxhojnë produktet..

Companiesfarë kompanitë duhet të përdorin Shopify?

Shopify është vetëm për dyqane të tregtisë elektronike.

Pse duhet ta përdor Shopify?

Shopify ndihmon markat të bëjnë shkallëzimin, menaxhimin e inventarit dhe ofron një ekip të mirë mbështetës.

Karolyn Fox, krijuese e Ushtrisë Hippie, një markë e grave me gjashtë figura të veshjeve, filloi kompaninë e saj që të plotësonte urdhrat e saj në shtëpi derisa ajo nuk ishte më në gjendje të vazhdonte me kërkesat. Për ta ndihmuar atë të përmbushë kërkesën, të shkallëzojë dhe të menaxhojë inventarin Karolyn krijoi një llogari Shopify Plus

Shopify lejon ekipin e Karolyn të gjurmojë se si produkte të ngjashme kanë shitur në të kaluarën, të parashikojnë kërkesën e mundshme në të ardhmen dhe të mbajnë një sasi të konsiderueshme të inventarit para fillimit të një goditjeje në treg.

Kompania gjithashtu përdor SKULabs, një sistem shumë-kanalesh të inventarit dhe administrimit të depove për të optimizuar depon e saj të re 4,000 këmbë katrore.

Karolyn gjithashtu përfiton nga përdorimi i një blerësi të modës Shopify i cili pastron globin për artikuj që mund të testohen shpejt në Instagram dhe të ofrohen për shitje.

Rezultatet

Karolyn i krediton rezultatet e mëposhtme si për aftësinë e saj për të përshtatur shpejt markën e saj, ashtu edhe mjetet dhe ekipin e Shopify Plus:

 • Shkalla e konvertimit u rrit me 32% YoY
 • Shkalla e kthimit të klientit u rrit 99% YoY në 21.7%
 • Vlera mesatare e porosisë (AOV) u rrit me 3%, duke arritur në 79 $
 • Të ardhurat u rritën 97% në 2018 dhe është në rrugën e duhur për të arritur $ 10MM

Niveli i aftësive: Pjesë e tregtisë C-C

Fito përqendrimin për të qenë një sit i lehtë për t’u përdorur, por nëse keni ndonjë pyetje, ata kanë një ekip mbështetës në 24/7.

Përmbledhje

Shopify është një platformë e lehtë për t’u përdorur eCommerce me mjaft karakteristika të përqendruara në shitje dhe një rrjet mbështetës të mirë për përdoruesit e tij.

4. Drupal

 • Pjesa e Tregut CMS: 3.0%
 • Uebfaqe Gjithsej Live: 555,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 14,000+
 • Përqindja e faqeve të internetit në top 1m: 2.83%
 • Faqet që përdorin Drupal: Tesla, Weekly Entertainment, Universiteti Harvard

Drupal janë një tjetër softuer falas, me burim të hapur, por ndryshe nga WordPress dhe Joomla, Drupal përqendrohet në fuqizimin e faqeve komplekse të botimeve sociale të komunitetit që janë me përmbajtje të rëndë dhe që përmbajnë baza të të dhënave të mëdha.

Whatfarë bizneset duhet të përdorin Drupal?

Drupal janë një mundësi e mirë për të gjitha llojet e biznesit, por mbani në mend se disa biznese mund të kërkojnë platforma shtesë dhe shtesë. Në veçanti, faqet e tregtisë elektronike mund të përdorin Drupal Commerce ose Ubercart.

Pse duhet të përdor Drupal?

Drupal luajti një rol kryesor në zhvendosjen e Ekonomistit nga një revistë javore e shtypur në një platformë ditore të botimit.

Ekipi kishte nevojë për një mjet në internet që ata të mund të hynin kudo dhe në çdo kohë në mënyrë që të publikonin pesë lajme çdo lajm çdo mëngjes në Amerikë, Evropë dhe Azi.

Drupal i lejoi ekipit redaktues të hartonte një fluks pune për krijimin e përmbajtjes dhe botimin. Ndërfaqja e shkrimit të përmbajtjes u personalizua për të eleminuar mundësinë e gabimit në formatimin dhe për t’i lejuar autorët të përqëndrohen në përmbajtje.

Wasshtë krijuar gjithashtu një tryezë për të lejuar redaktorët të krijojnë dhe publikojnë çdo ditë çështjet; ai siguron tregues vizualë të statusit të miratimit, kohëmatësin e numërimit për rajonin dhe lidhje për të bërë redaktime.

Niveli i aftësive: Nuk është i lehtë

Drupal nuk është për fillestarët. Bërja e ndryshimeve të dizajnit dhe madje edhe azhurnimi i zgjatjeve mund të jetë e vështirë me këtë.

Përmbledhje

Drupal është një softuer falas, me burim të hapur për site komplekse të komunitetit shoqëror.

Drupal siguron përdorueshmëri, personalizim, shkallëzim, autorizim të përmbajtjes dhe veçori të sigurisë, por mund të kërkojë ndihmën e një zhvilluesi për të lundruar.

5. Hapësira katrore

 • Pjesa e Tregut: 2.7%
 • Uebfaqe Gjithsej Live: 1.900,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 66,000+
 • Përqindja e faqeve të internetit në top 1m: 1.09%
 • Faqet që përdorin hapësirën Squares: Lumio, Vezë Shop, Big Human

Sheshi i hapësirës është një platformë SaaS, e gjitha në një, për krijimin e faqeve të internetit. Ata janë një markë në qendër të dizajnit me qëllimin për t’i fuqizuar njerëzit të ndajnë historinë e tyre.

Whatfarë Lloji i Biznesit duhet të përdorë Sheshi?

Do lloj biznesi mund të përdorë Squarespace. por përqendrimi i tij në dizajn e bën atë më të përshtatshëm për markat krijuese, siç janë fotografët.

Pse duhet të përdor Squarespace ?

Idris Elba është një promovues i zjarrtë i Squarespace dhe madje bashkëpunoi me ta këtë vit në një fushatë. Kur u pyet se pse zgjodhi të bashkëpunonte me Squarespace, ai tha se i pëlqen të përdorë mjete për të zgjeruar mendimet, krijimtarinë dhe biznesin e tij.

Për Elba, gjithçka ka të bëjë me përvojën e përdoruesit. Ai donte që njerëzit të vizitojnë sitin e tij dhe të shohin saktësisht se çfarë ai po ofron, dhe të kenë një mënyrë shumë të thjeshtë për ta marrë atë.

Ai dëshiron që faqja e tij të jetë sa më informuese dhe e thjeshtë në sy. Elba vazhdon të thotë, “Zgjodha Squarespace sepse dua që njerëzit të vizitojnë 2hrset.com dhe t’u thonë miqve të tyre,‘ Duken me të vërtetë profesionistë. Ju duhet t’i kontrolloni ato. “”

Niveli i aftësive: Ju e keni marrë këtë

Squarespace është një platformë relativisht e thjeshtë për t’u mësuar, por nëse nuk jeni i sigurt, mund të shikoni në disa mësime video për t’ju ndihmuar të filloni.

Në krahasim me WordPress, nuk do të ofrojë shumë fleksibilitet ose personalizim, kështu që do të duhet të punësoni një zhvillues nëse doni të bëni ndryshime jashtë modelit të temave.

Përmbledhje

Squarespace është një markë e përqendruar në dizajn, e njohur për modelet e tyre moderne të pastra. Ata synojnë të krijojnë një prani në internet me ndikim, stil dhe të lehtë për tu menaxhuar dhe janë veçanërisht të përshtatshme për industritë krijuese.

6. Wix

 • Pjesa e Tregut CMS: 2.3%
 • Uebfaqet e drejtpërdrejta (Global): 3,800,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 705
 • Përqindja e faqeve të internetit në top 1m: 0.75%
 • Faqet që përdorin Wix: Conqr, qirinjtë e gjirit të bakrit, Tregimi i çajit

Wix është një tjetër model i nxitur, platformë SaaS që ofron abonime falas dhe premium.

Wix beson se të gjithë duhet të jenë në gjendje të krijojnë një faqe interneti të bukur dhe janë rritur në popullaritet vitet e fundit, duke mburrur emra të famshëm duke përfshirë Adam Grant dhe Karlie Kloss.

Whatfarë Lloji i Biznesit duhet të përdorë Wix?

Bazuar në duart tona në testimin dhe rishikimin, Wix është një fillestar i shkëlqyeshëm për bizneset e vogla.

Pse duhet të përdor Wix?

Njerëzit janë duke lëvizur në Wix për lehtësinë e saj. Jan Avellana, një shkrimtar dhe përdorues i Wix përshkruan Wix si argëtim dhe të lehtë për t’u përdorur sepse është gjithçka “në lidhje me dizajnin dhe pa kod”. Ajo drejton pa dyshim markën e saj në faqen e saj të internetit, blogun dhe kolateralet e tjera me një fokus në mënyrat për të krijuar punë që vihet re.

Wix përdoruesit e shijojnë atë sepse mund të përqendrohen në komunikim pa u shqetësuar për anën teknike të gjërave.

Niveli i aftësive: forshtë për të gjithë

Wix është miqësor për përdoruesit, është i lehtë për tu përdorur dhe ka një veçori që automatikisht mbledh një draft të parë për ju nëse nuk jeni i ri në botën e dizajnit.

Përmbledhje

Wix është një dizajn i përqendruar, një platformë miqësore për fillestarët, me mbi 500 modele të projektuesve, një redaktues të faqes në internet, një pamje të optimizuar celular dhe një gamë të gjerë të veçorive SEO që janë të lehta për t’u përdorur.

7. Blogger

 • Pjesa e Tregut: 1.5%
 • Uebfaqe totale të drejtpërdrejta: 388,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 2300+
 • Përqindja e faqeve të internetit në top 1m: 1.06%
 • Faqet që përdorin Blogger: Kuzhina e mamit, Blog i Udhëheqjes

Blogger është platforma e Blogging e Google. Sshtë një softuer falas, me burim të hapur, që përqendrohet në aksesin dhe lehtësinë e përdorimit për shkrimtarët e rinj ose të rastësishëm.

Bloggeri ka marrë një përsëritje të keqe. ndër vite për shkak të mungesës së rritjes dhe përshtatjes së saj. Enoughshtë mjaft interesante, Twitter u krijua nga Evan Williams pasi u zemërua me Blogger.

Megjithatë, ka përfitimet e saj, dhe thjeshtësia e tij është e dashur.

Whatfarë bizneset duhet të përdorin Blogger?

Bloggeri nuk është i destinuar për bizneset – ka për qëllim shkrimtarët e rastit që duan të fillojnë të paguajnë për punën e tyre.

Pse duhet ta përdor Blogger-un?

Në rregull, le të jemi të vërtetë këtu. Blogger është përkufizimi i bazës. Por unë mendoj se thjeshtësia e saj është freskuese dhe shumë shkrimtarë po kthehen në rrënjët e tyre të Bloggerit për shkak të strukturës së tij të pakursyer, minimiste.

Ju nuk keni nevojë të regjistroheni në asgjë pasi të keni një llogari Google, thjesht shkoni te Blogger dhe hyni brenda kësaj.

Blogger ju lejon të drejtoni një blog ose shumë bloge në një ndërfaqe minimaliste. Alsoshtë gjithashtu SEO miqësore, dhe në të vërtetë funksionon mjaft mirë.

Niveli i aftësive: Miq miqësor

Blogger është më e lehtë për të përdorur CMS në këtë listë. Pra, nëse është diçka e thjeshtë dhe e rastësishme, atëherë do të provoni.

Përmbledhje

Bloggeri është bukuroshe në thjeshtësinë e tij dhe ka mbetur i arritshëm dhe i lirë, por nuk është i përshtatshëm për bizneset.

8. Magento

 • Pjesa e Tregut: 1.5%
 • Uebfaqe live (Global): 265,000+
 • Uebfaqet e drejtpërdrejta (SHBA): 84,000+
 • Përqindja e faqeve të internetit në 1m kryesore: 1.32%
 • Sitet që përdorin Magento: Hardware Signature, Vizio, Smart Home

Magento është një platformë falas dhe fleksibile, e-tregtia me burim të hapur, por ato gjithashtu ofrojnë zgjidhje të tjera në varësi të madhësisë së biznesit tuaj, përfshirë SaaS.

Farë bizneset duhet të përdorin Magento?

Magento është përqendruar vetëm në tregtinë elektronike dhe mund të trajtojë bizneset më të mëdha dhe të nivelit të ndërmarrjeve.

Pse duhet të përdor Magento?

Magento është e njohur për hartimin dhe përdorshmërinë e saj.

Lladró, një kompani globale prej porcelani, e specializuar në figura të punuara me dorë iu drejtua Magento kur ata donin të zgjerojnë biznesin e tyre globalisht dhe të jenë në gjendje të dërgojnë produktet e tyre më shpejt.

Lladró kishte nevojë për një platformë të përqendruar në ofrimin e përvojave të jashtëzakonshme, online dhe të klientëve celular.

Uebfaqja e tyre e re tani ka shumë karakteristika të reja duke përfshirë faqe të zgjeruara të galerisë dhe produkteve dhe një fluks më të mirë arka, që kanë përmirësuar përvojën e klientit.

Ekipi i marketingut Lladró tani harxhon më pak kohë në menaxhimin e uebfaqes dhe puna e tyre rutinore tani është e automatizuar dhe merr më pak nga koha e tyre.

LLADRO

Niveli i aftësive: Jo-koduesit nuk duhet të aplikohen

Nuk është shkencë për raketat, por nuk ka asnjë mundësi instalimi me një klikim për Magento, kështu që mund të jetë e vështirë për tu vendosur në internet.

Përmbledhje

Magento shesin veten me të vërtetë mirë dhe janë tërheqës për këdo që kërkon të fillojë një biznes të tregtisë elektronike. Ata janë një platformë solide me karakteristika të tilla si menaxhimi i porosive dhe inteligjenca e biznesit. Kjo është një platformë e vështirë për t’u konfiguruar në internet, por pasi ta keni bërë, ka një ekip të mirë mbështetës në dispozicion.

9. Bitrix (Bitrix24)

 • Pjesa e Tregut: 1.4%
 • Uebfaqe totale të drejtpërdrejta (Global): 210,000+
 • Uebfaqe të drejtpërdrejta (Kanada): 77
 • Përqindja e faqeve të internetit në top 1m: 0.95%
 • Faqet që përdorin Bitrix: Promt, Goodhouse.ru, New.far.ru

Në rregull, kështu që ne jemi gati në fund, por kjo është një emocionuese, prandaj rrini mirë. Bitrix24 është një mjet bashkëpunimi në shkallë të plotë, SaaS që ofron një paketë të plotë të mjeteve të bashkëpunimit, komunikimit dhe menaxhimit për biznesin tuaj.

Bitrix24 pohojnë se “ajo bën shumë gjithçka, por drejtoni kompaninë tuaj për ju” dhe unë duhet të pranoj, nuk është larg.

Companiesfarë Kompanitë duhet të përdorin Bitrix24?

Bitrix24 u drejtohet bizneseve më të krijuara nga niveli i vogël në ndërmarrje.

Pse duhet të përdor Bitrix24?

Bitrix24 është ndihmuar industrive që nuk kanë teknologji – si ndërtimi – që kanë projekte komplekse dhe të gjata, për tu bërë më të automatizuar dhe transparente.

Kompania RNR miratoi Bitrix24 sepse lejonte ekipin e tij të programonte të gjitha detyrat që duheshin kryer. Kishte 1800. Performuesit dhe përgjegjësit u caktuan secilën detyrë, pastaj i kombinuan në një algoritëm.

Afatet janë caktuar tani për secilën detyrë me filtra për të gjurmuar të gjitha ato që janë me vonesë, dhe procesi tani mund të kontrollohet drejtpërdrejt në sistem. Procesi i pagesës gjithashtu është thjeshtuar.

Niveli i aftësive: Lini atë tek Techies

Bitrix24 është një program bashkëpunimi shumë gjithëpërfshirës me një kurbë mësimi të pjerrët.

Pasqyrë e shpejtë

Bitrix24 është ideal për të ndihmuar biznesin më të vendosur të bëhet më i automatizuar dhe transparent.

10. Prestashop

 • Pjesa e Tregut: 1.2%
 • Uebfaqe totale të drejtpërdrejta: 239,000+
 • Uebfaqet e drejtpërdrejta (Kanada): 950
 • Përqindja e faqeve të internetit në top 1m: 0.24%
 • Faqet që përdorin Prestashop: Cooltra, Charuca, Nos Kurse Bio

Nëse e keni bërë këtë deri atëherë, ju jeni gati atje. CMS-ja më e 10-të më e famshme është Prestashop. Ngjashëm me Magento, Prestashop është një zgjidhje e besueshme, e lirë, e-commerce me burim të hapur për bizneset e vogla dhe të mesme.

Whatfarë lloj biznesi duhet të përdorë Prestashop?

Prestashop është më i përshtatshmi për bizneset e vogla dhe të mesme të tregtisë elektronike

Pse të përdorim Prestashop?

Karakteristikat e Prestashop janë disi të kufizuara në krahasim me Magento. Biznesi mund të bëjë bazat, duke përfshirë lejimin e bizneseve të krijojnë një faqe shpejt dhe me lehtësi.

Ata gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të rritni shitjet tuaja për person duke ju lejuar të krijoni pako produktesh. Ju gjithashtu mund të rregulloni porosinë tuaj duke i lënë klientët të ngarkojnë imazhe nga produkti i tyre i preferuar i stilit.

Nga perspektiva e konfigurimit, bizneset mund t’u ofrojnë klientëve disa mënyra pagese, metoda blerjeje dhe të drejtojnë zona të ofrimit gjeografik dhe të aplikojnë transportuesit e transportit.

Prestashop Ready është një version i pritur, i gatshëm për përdorim, ku mund të krijoni një blog, të personalizoni dhe automatizoni gazetat, me një kosto 24,00 € p / m.

Niveli i aftësive: Ju mund ta bëni, por më shumë mbështetje do të ishte e bukur

Prestashop është më miqësor se Magento por ofrohet mbështetje e kufizuar. Nëse keni nevojë që dikush të ketë shpinën, atëherë Magento është një mundësi më e mirë.

Përmbledhje

Prestashop ka karakteristika të kufizuara dhe nuk ka mbështetje, por ato janë më pak të kushtueshme për të punuar sesa Magento.

përfundim

WordPress është akoma kampioni i përgjithshëm i platformave CMS. Shtë e shkëlqyeshme për bizneset e mëdha dhe të nivelit të ndërmarrjeve, veçanërisht, sepse ju lejon të krijoni role të personalizuara të përdoruesve për punonjësit dhe të zgjidhni nga mijëra shtojcat dhe widget-et e saj, ndër të tjera.

Nëse jeni fillestar dhe dëshironi diçka me telashe minimale, Wix dhe Squarespace janë të dyja opsionet e mira.

Shopify në pronësi kanadeze është mbreti aktual i CMS i e-commerce me mjaft karakteristika të përqendruara në shitje. Prestashop është një sekondë e afërt.

Dhe e fundit, e preferuara ime personale: Bitrix24; një mjet bashkëpunimi, komunikimi dhe menaxhimi gjithëpërfshirës, ​​i përsosur për biznesin që ka nevojë për më shumë automatizim dhe transparencë rreth punës së tyre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author