3 Kompanitë Pritëse më të mira të Shitësit për Kanadezët në vitin 2020

A keni një agjenci për zhvillim të faqes në internet ose agjenci projektimi?

A po kërkoni të fitoni një shtesë shtesë prej 1,000 dollarësh + / muaj duke bërë (pothuajse) asnjë punë çfarëdo?

Nëse po, atëherë do të dëshironi të dëgjoni.

Jo, nuk po flas për një lloj skeme të MLM me shkëlqim që do të kërkojë një investim prej 2,000 dollarësh në front dhe do të rezultojë në tjetërsimin e pashmangshëm të të gjithëve që ju i konsideroni të dashur (të paktën… të gjithë ata që nuk duan të blejnë mutin tuaj).

Po flas host shitës.

Dhe kjo mund të jetë gjëja më e lezetshme që nga buka e prerë (megjithëse unë jam akoma i hutuar se pse supozohet të jetë e ftohtë … është thjesht bukë?)

Isfarë është Reseller Hosting dhe Pse duhet të kujdesem??

Rezervimi i shitësit është një koncept relativisht i thjeshtë që mund të gjenerojë një sasi të konsiderueshme të ardhurash për agjencinë tuaj dixhitale me përpjekje nominale.

Ja se si funksionon:

Le të themi që ju aktualisht keni një listë prej 100 klientësh të vegjël në uebfaqe, të cilët të gjithë dëshirojnë shërbime të shpejtë, të besueshme dhe të lehtë për t’u përdorur në internet. Meqenëse ata tashmë e dinë, si dhe ju besojnë sepse ju (shpresojmë) t’i ndihmuat ata të hartonin një faqe në internet mahnitëse dhe intuitive, ata natyrisht do të jenë më të prirur për të blerë hostin e tyre përmes në vend që të përdorin një host kryesor.

Pra, ju drejtoheni te një nga shitësit që gati të rekomandojmë dhe blini një paketë hostesh të rishitësit që ju jep mundësinë e përdorimit të 600 GB bandwidth dhe një numri të pakufizuar domainesh për vetëm 20 dollarë në muaj.

Pastaj mund të shkoni dhe të ofroni shërbimet tuaja të pritjes me një çmim të arsyeshëm, $ 10 / muaj (duke supozuar uebfaqen në fjalë përdor vetëm 6 GB bandwidth), duke ju fituar një total fitimi neto prej 980 $ / muaj për të bërë … edhe pothuajse asgjë.

Pamje shumë e lezetshme, apo jo?

Ne mendojmë kështu.

Dhe për t’ju ndihmuar të filloni kompensimin tuaj në botën e gjenerimit të të ardhurave pasive përmes hostimit të shitësit, ne kemi përpiluar këtë udhëzues të shpejtë për t’ju ndihmuar të përcaktoni saktësisht se çfarë duhet të kërkoni në një ofrues shitës, si dhe 4 rekomandimet tona kryesore për shitësin më të lartë pret.

Le të zhyten.

TL; DR. Nëse dëshironi të filloni me paketën më të përballueshme që do të sigurojë akoma kohë të besueshme dhe shpejtësi ngarkese (dhe shumë gjëra të mira shtesë), atëherë do të dëshironi të përdorni A2 Hosting.

Kur bëhet fjalë për mbajtësin e shitësit, A2 ofron një hapësirë ​​të padiskutueshme 80 GB hapësirë ​​në disk, 800 GB bandwidth dhe një IP të dedikuar për vetëm 13.99 $ / muaj (për kohëzgjatjen e ofertës hyrëse).

Nëse dëshironi të gjitha detajet me lëng pas këtij rekomandimi ose preferoni të përdorni një shërbim të ndryshëm pritës … Atëherë thjesht vazhdoni të lexoni (çfarë tjetër do të bëni? Shikoni gifsit e maceve)

Sidoqoftë… Kthehu në biznes.

Pse duhet të na besoni?

Well …

Ne kemi shitur shërbime pritëse për klientët tanë (më shumë se 900 prej tyre) për më shumë se një dekadë dhe kemi një shumë interes i dhënë për të gjetur shitësit më të përballueshëm dhe të besueshëm në treg.

Por nuk janë të gjitha.

Gjatë qëndrimit tonë gjatë dhjetëvjeçarëve si zhvillues të faqeve të nivelit të lartë, ne kemi pasur qasje unike në një bollëk të të dhënave që thjesht nuk janë të disponueshme për publikun e gjerë. Ju mund ta shihni përcjelljen live këtu. Lexoni më shumë rreth procesit tonë të hulumtimit me 4 hapa këtu.

Ne kemi regjistruar kohëzgjatje, shpejtësi ngarkese, ndërveprime në shërbimin ndaj klientit dhe më shumë për pjesën më të mirë të 9 viteve dhe kemi pasur #geniuses tona përpilimin dhe shpërndarjen e këtyre të dhënave këtu në mënyrë që të mund t’ju sigurojmë juve më të paanshëm dhe më të saktë informacioni është i mundur.

Përveç kësaj, ne jemi Kanadezë. ��

Tofarë duhet të kërkoni në një host të rishitësit në internet

Të gjithë ofruesit e pritjes së shitësit nuk janë krijuar në mënyrë të barabartë, dhe më të shpejtë mënyrë për të pakthyeshme pshurroni bazën ekzistuese të klientit tuaj dhe humbni besimin e tyre përgjithmonë është të zgjedhësh shitësin më të lirë që mund të gjesh për të maksimizuar fitimet.

Në botën e shitësit dhe të mbajtjes në internet të përbashkët, fjalët “të lira” dhe “mut” janë shumë sinonimë … e cila është arsyeja pse ju duhet të largoheni nga faqet e vetë-përshkruara “falas” të pritjes me çdo kusht. Megjithëse dëshironi të siguroheni që ofruesi juaj i zgjedhur është i përballueshëm, do të dëshironi gjithashtu të siguroheni që ato plotësojnë kriteret e mëposhtme.

Uptimes të besueshme

Nuk ka kuptim të funksiononi një uebfaqe nëse faqja në internet nuk është në internet mjaft e gjatë për klientët e mundshëm që në të vërtetë të qasen në ndonjë prej përmbajtjeve tuaja.

Do të dëshironi të jeni të sigurt se çdo host shitës që ju zgjidhni ofron oferta të garantuara me së paku 99%, në mënyrë që të mos merrni 127 telefonata në 2 të mëngjesit në internet nga klientët e pakënaqur, faqet e internetit të të cilit nuk janë më funksionale.

Koha e shpejtë e ngarkesës

Duke marrë parasysh që përdoruesi mesatar do të presë vetëm 3 sekonda që një faqe në internet të ngarkojë para se të braktisë kërkimin e tyre dhe të përdorë një burim të ndryshëm, faqja juaj (dhe faqet e internetit të klientit tuaj) kanë rëndësi. Dhe ka shumë rëndësi.

Një rregull i mirë është që ju dëshironi ndonjë shërbim hostesh të rishitjes për të siguroni kohë ngarkese nën 1,000 Ms (megjithëse shërbimet që ne rekomandojmë janë shumë më të shpejta se kjo).

Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit

Nëse keni një uebsajt, shanset për të hasur ndonjë problem apo konfuzion që kërkon ndihmë nga një përfaqësues i ndihmës së klientit rri pezull në rreth 100% (më afër 114.2% nëse jemi saktë ��). Nëse jeni duke shitur dhjetra apo edhe qindra pako pritjeje, ato shanse rriten në mënyrë eksponenciale.

Para se të investoni në ndonjë paketë hostesh të rishitësit, do të dëshironi të siguroheni që ato të jenë efektive 24/7 mbështetje e drejtpërdrejtë e klientit për t’ju ndihmuar në një rast të pashmangshëm që diçka të shkojë keq.

customizability

Clientdo klient dhe klient që ju shërbeni aktualisht do të ketë nevoja unike për mbajtjen e faqes në internet. Disa prej tyre do të kenë nevojë për më shumë bandwidth se të tjerët dhe disa do të kërkojnë veçori të veçanta dhe protokolle sigurie që nuk janë standarde për shumicën e shërbimeve të pritjes.

Si i tillë, është thelbësore që ofruesi i hostit të rishitësit që ju zgjidhni ka një shkallë të lartë të personalizueshmërisë në mënyrë që të mund të përshtatni secilën nga paketat e pritjes të klientit tuaj për nevojat e tyre specifike.

Tani që e dini se çfarë të kërkoni në një ofrues hostesh të një shitësi me cilësi të lartë, le të zhyten në rekomandimin tonë personal. (Por mos u shqetësoni, secili prej këtyre hosteve në internet përmbush ose tejkalon të gjitha kriteret e mësipërme.)

Shitësit kryesorë të shitjes 3 në Kanada

# 1. A2 Hosting

Një host i pasurive me ueb / postë elektronike (me një etiketë çmimi pak më të lartë)

A2 HostingKoha e ngarkesës: 601s
uptime: 99.99%
kosto: $ 13.19 / mo
Storage: 30 GB
mbështetur: 24/7 365 Biseda live
Garancia e kthimit të parave: po

Sipas fjalëve të famshme të Charles Darwin, “Nuk është ofruesi i shërbimit të hostit të shitësit më të shpejtë ose më të besueshëm që mbijeton, por ai që ofron vlerën më të madhe për çmimin.” (Parafrazimi këtu…)

Në përvojën tonë, A2 Hosting nuk ofron kohën më të shpejtë të ngarkesës ose kohëzgjatjet më të besueshme të ushtrive tona të rekomanduara, ato janë, pa dyshim, vlera më e mirë për çmimin që ju paguani. Kur mendoni se A2 Hosting do t’ju kursejë afërsisht $ 5 / muaj mbi paketat e SiteGround ose Hostgator, mospërputhja e vogël në performancën e tyre bëhet nominale.

tarifimit vetëm 13,19 $ / muaj për klientët e rinj, Paketa e hostimit të shitësit të A2 është një vjedhje absolute që do t’i mbajë klientët tuaj të lumtur dhe portofolin tuaj të plotë.

Ata ofrojnë një shkallë e lartë e personalizueshmërisë dhe aksesit në mbështetjen 24/7/365 të klientit i cili (megjithë përpjekjet tona më të mira) ka dëshmuar me kalimin e viteve të jetë plotësisht i pafalshëm. Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me mbajtësin e shitësit të A2, ju jeni të mbrojtur nga uarant Garancia e kthimit të parave të para ”.

# 2. SiteGround

Runner Up dhe Personal Favorite

siteground-logoKoha e ngarkesës: 475s
uptime: 99.99%
kosto: 45 $ / kredi (zbritje vëllimi në dispozicion)
Storage: 10 GB / llogari
mbështetur: 24/7 365 Biseda live
Garancia e kthimit të parave: po

Për dallim nga A2 dhe HostGator (më shumë rreth tyre në një sekondë), SiteGround duket se ka një kënaqësi të çoroditur në mbivendosjen një transaksion përndryshe i thjeshtë…

Në vend që të paguani para për një sasi të caktuar të ruajtjes dhe bandës së gjerë me një numër të pakufizuar llogarish, SiteGround operon në një sistem krediti ku çdo kredi që blini ju lejon të vendosni një llogari të re pritëse me 10 GB hapësirë ​​në internet.

Kreditë fillojnë me 45 $ / vit (ose 3,75 $ / muaj) por, në varësi të vëllimit të kredive që blini, shkoni sa më pak që 42 $ / vit. Përkundër kësaj strukture të çmimeve të ngushta të pranuara, SiteGround jep një shërbim me cilësi jashtëzakonisht të lartë me një çmim të arsyeshëm.

Accountdo llogari / kredi e re që mund të blini është e pajisur me transferimin e të dhënave të pa-matura, llogari të pakufizuara FTP, rezervë falas ditor (një jetë të vërtetë të vërtetë), llogari falas me email, dhe a falas Cloudflare CDN.

Mbi të gjitha mirësitë e bonusit që ata ofrojnë, SiteGround është shitësi më i shpejtë dhe më i besueshëm në këtë listë me një kohë mesatare të ngarkesës 475 ms të shpejtë dhe me një kohë të garantuar 99,99% të garantuar (gjë që na lejon të falim çmimet e tyre konfuze-ferr ).

Ne kemi qenë tifozë të mëdhenj të SiteGround për mjaft kohë dhe shërbimet e tyre të shitësit të ruajtjes ruajnë reputacionin e shkëlqyer që kanë ndërtuar gjatë dekadës së kaluar.

# 3: HostGator

Karakteristikat e jashtëzakonshme, Tag çmimi për fat të keq

Hostgator

Koha e ngarkesës: 657s
uptime: 99.99%
kosto: $ 19.95 / mo
Storage: 60GB
mbështetur: 24/7 365 Biseda live
Garancia e kthimit të parave: po

Edhe pse ata janë shitësi më i shtrenjtë në këtë listë, ne do të argumentonim që HostGator siguron zhurmën më të madhe për buzën tuaj dhe ofron shërbime me cilësi të lartë që do t’ju mbajnë ju dhe klientët tuaj të lumtur si një proshutë për vitet në vazhdim (unë kurrë nuk e kuptova atë analogji ). ����

Ndërsa ata ofrojnë një garanci 99.99% në kohën e duhur (si të gjithë hostet e tjerë në këtë listë) dhe një kohë ngarkese prej 657 ms, ku HostGator me të vërtetë shkëlqen është në bollëkun e karakteristikave shtesë dhe vlerave të bonusit që ata ofrojnë për klientët e rinj.

Llogari të pakufizuara të postës elektronike? Kontrolloni. ✅

Domenet, nënfushat dhe llogaritë FTP të pashoqëruara? Kontrolloni. ✅

Mbështetje e mirë dhe e mirë për klientët, një garanci pa kthim parash, dhe një mori karakteristikash të sigurisë? Kontrolloni, kontrolloni dhe kontrolloni-a-roony! ✅ ✅ ✅

Pas përdorimit dhe rishikimit të HostGator për shumë vite, ata janë lehtësisht një nga ofruesit tanë të preferuar të presë të hosteve të të gjitha kohërave dhe do t’ju presim me vështirësi për të gjetur një shërbim më të përballueshëm dhe të besueshëm atje (na besoni, ne jemi shikuar).

Mendimet përfundimtare

Megjithëse ofrimi i paketave të shitësit të shitësit për klientët ekzistues mund të dëshmojë se është më sfiduese sesa mund të prisni fillimisht, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të gjeneruar të ardhura pasive të qëndrueshme dhe të parashikueshme… Pa mësuar një aftësi të re të çmendur të kodimit, duke investuar në pasuri të paluajtshme, ose duke u zhytur në botën komplekse të cryptocurrency.

Dhe nëse vendosni të hidheni në botën e shitësve të parave që presin dyqan, atëherë unë do të guxoja të trefishoni që të provoni të gjeni një ofrues më të mirë sesa ata që ju rekomandojmë këtu.

Si gjithmonë, sigurohuni që të bëni vetë hulumtimin tuaj dhe të bëni kujdesin tuaj të duhur para se të merrni vendimin tuaj përfundimtar dhe nëse keni ndonjë pyetje, komente ose shqetësim, ndjehuni i lirë t’i heqni ato poshtë dhe ne do t’ju kthehemi si sa më shpejt që të jetë e mundur.

Shpresoj që kjo të ndihmoi, tani dilni atje dhe filloni të rishitni disa pako pritëse!

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

  • Pritja më e mirë në internet
  • Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author