A legjobb webtárhely Indiában

Mivel digitális ügynökségként rengeteg tárhely-fiók van (sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni ��), azt mondanám, hogy jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű webtárhely-szolgáltatót.

A webhely-tárhely-áttekintés írásakor sok tényezőt vettünk figyelembe, de a legfontosabbak voltak �� támogatás és ⚡ sebesség. Azért választottuk meg a kettőt, mert ha ezek közül bármelyik alsóbbrendű, akkor óriási hatással lesz az Ön webhelyének lehetséges sikereire.

Néhány márka / webhely, amely a tartalomra hivatkozik:
Kiemelt a webhelyeken

Kutatásaink és a fogadóink véleménye alapján ezek a következők 9 legjobb web hosting szolgáltatás Indiában:

 1. Hostinger India – A legjobb általános webtárhely
 2. HostGator India – A második helyezett webgazda
 3. A2 tárhely – a legjobb viszonteladói webtárhely
 4. SiteGround – A legjobb WordPress tárhely
 5. InMotion tárhely – nagyszerű üzleti tárhely
 6. GreenGeeks – A legjobb zöld webgazda
 7. CloudWays – A legjobb felhő tárhely
 8. DreamHost – Nagyszerű prémium házigazda
 9. BlueHost India – nagyszerű webtárhely a Bloggerek számára

A legjobb webtárhely az India 2020 stratégiáról

1. Hostinger

Hostinger logó

Weboldal: hostinger.in
Ár: Rs. 51
Lemezterület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés, Jegyek
Globális elérhetőség: Igen

/ 51 / hónap, nagyon nehéz legyőzni a Hostingert, amikor a kínált értéket vesszük fel. Annak ellenére, hogy egyetlen tervük rendkívül olcsó, mégis 10 GB SSD lemezterülettel, minőségi 24 órás támogatással és hihetetlenül sima telepítéssel jár.

Az egyedi megépítésű vezérlőpanelük örömmel dolgozik együtt, sőt saját weboldal készítőjével is együtt jár. Bár határozottan javasolnánk a WordPress (mi szeretjük a WP-t) használatát webhelyének felépítéséhez, örömmel tudjuk, hogy a szokásos CMS-ek mellett saját építőkészülékük is van..

A 24 órás ügyfélszolgálat nagyon érzékeny és segítőkész, ami nagyon lenyűgöző, mivel a legtöbb költségvetési házigazda nem támogat, de a Hostinger nem! Hatalmas hüvelykujj felénk ezen a területen.

Hostinger Technology

A tárhely típusait tekintve az alapszintű megosztott tárhelyet kínálják (a legtöbb embernek szüksége lesz erre a típusra), a felhő tárolását, a WordPress tárhelyet és a VPS tárolást..

A megosztott tárhely-tervek a következők:

 1. Egyetlen tárhely-terv: Szuper olcsó és tökéletes, hogy nedvesítse a lábad, ez a prémium tervek legtöbb tulajdonságának felel meg. 1 webhely megengedett ezzel a tervvel.
 2. Prémium tárhely-terv: Azok számára, akik méretarányosak, ingyenes domain név, korlátlan számú webhely, és duplán meghaladják a webhelyek teljesítményét.
 3. Üzleti tárhely-terv: Ha igazán komoly akar lenni. A fenti szolgáltatások mindegyike + napi biztonsági másolat, és még több szerver erőforrás, hogy a webhelyeket a lehető leggyorsabban lehessen készíteni.

Ezen felül minden tárhely-tervben 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek. Őszintén szólva, hogy nem gondolkodunk a könyvünkben!

Előnyök

 • Szuper olcsó
 • Minőségi támogatás
 • Globális szerverhálózat
 • Könnyen kezelhető

2. HostGator

Hostgator logó

Weboldal: www.hostgator.com
Ár: Rs. 99
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek

A 2002-ben alapított HostGator valóban az egyik legnépszerűbb web hosting cég. Ha ezt webgazdaként kapja meg, akkor professzionális megjelenésű, funkcionális és gyönyörű webhelyeket hozhat létre – ez felhasználóbarát is.

Ők egyike azon kevés tárhely-szolgáltatóknak, amelyek korlátlan hely és sávszélességgel kínálnak megfizethető terveket, csak néhányat említenek. Tárhely-csomagjai a megosztott, viszonteladói, VPS, dedikált szerverek, WordPress és Cloud szolgáltatásokat tartalmazzák.

Minél többet hoz ki a HostGatorból, amikor frissíti a tervét. Jelenleg a Baby csomag a legnépszerűbb terv, mivel kiváló kiindulópont. Ugyanakkor elindíthatja a Hatchling tervet is, különösen, ha csak egy weboldallal szeretne kezdeni. Ne feledje, hogy már érkezik a mért nélküli sávszélesség, még akkor is, ha ez a legolcsóbb terv. És természetesen bármikor frissítheti üzleti tervét, ha az Ön igényeihez további szolgáltatások szükségesek.

Nos, a HostGator garantálja az üzemidő 99,9% -át. És ez a garancia egy ígérettel jár, hogy havonta visszatérítik Önnek a jóváírást, ha nem teljesítik ezt a kötelezettségvállalást. Ugyanakkor a HostGator állandó működési idejével kapcsolatos tapasztalataink alapján kételkedünk abban, hogy megkapnak-e bármilyen visszatérítést tőlük (és ismét, ez jó dolog, mivel működési időt szeretne, és nem kompenzációt)..

A fenti okokból (és az alábbiakban) több okból adtuk nekik az első számú helyet. Véleményünk szerint valóban megérdemlik.

Sebesség

A gyors és megbízható kiszolgálók valószínűleg az egyik oka annak, hogy a HostGator olyan népszerű.

Mondanom sem kell, hogy a világ minden tájáról származó felhasználók szintén nagy sebességet élveznek, amikor webhelyét a HostGator-on tárolják (ügyfelek a világ minden tájáról vannak, ne feledd). Az amerikai szervereik egyszerűen nagyon nagy teljesítményűek, ezért.

Támogatás

A HostGator büszke arra, hogy 24/7/365 ügyfélszolgálatot nyújt ügyfeleinek. Mindig ott lesz egy HostGator szakértő, aki élő chat, telefon és e-mail segítségével segít megoldani a problémáit és aggályait. A cikkek tudásbázisa szintén nagyon hasznos, ha hibaelhárítási kérdéseket vet fel.

Előnyök

 • A pénz értéke
 • Nagy sebesség

3. A2 tárhely

A2 tárhely logó

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár: USD 3,92
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

Valószínűleg még nem hallottál az A2 tárhelyről – de valójában 2001 óta van. És bár ezeknek az éveknek a profilja alacsony volt, jó hírnévnek örvend a felhasználók körében. Valójában szinte mindig bejutnak a top 10 véleménybe a webhely-tárhelyen (igen, ők olyan jók).

Az A2 Hosting 3 megosztott tárhelycsomaggal érkezik, az alábbiak szerint:

 1. Lite – havonta csak 3,92 dollárért, ez a csomag lehetővé teszi 1 webhely, korlátlan tárhely és korlátlan sávszélesség használatát..
 2. Swift – Havonta 4,90 USD-ért, a Swift-terv a legolcsóbb terv kétszeresét kínálja. Ehhez a tervhez korlátlan számú webhely férhet hozzá, korlátlan tárhelyet és korlátlan sávszélességet is kaphat.
 3. Turbo – Mivel az A2 Hosting leggyorsabb terve, ez a csomag havi 9,31 dollárba kerül. Korlátlan webhelyek, korlátlan tárhely és korlátlan sávszélesség mellett a terv magában foglalja az A2 Hosting webhely-gyorsítóját is.

A tárhely-csomagjaikat tekintve láthatja, hogy a szolgáltatás frissítésekor több funkciót és sebességet fog kapni.

Íme, amit a legjobban szeretünk az A2 tárhelynél – Anytime pénz-visszafizetési garancia. Szokásos 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek, de nekik is van Anytime pénz-visszatérítési garancia azok számára, akik feliratkoznak hosszabb programjukra.

Tehát, ha úgy dönt, hogy 3 év után pénzt takarít meg (hosszabb terveknek vannak a legnagyobb árengedményei a csomagok tárolásában, tudod), és úgy dönt, hogy megszünteti a tervét, mondjuk egy év elteltével – ezek visszatérítést jelentenek Önnek, a fel nem használt 2 év (időarányos). Van azonban néhány figyelmeztetés ehhez – a domain regisztrációs díját és az esetleges migrációs díjat nem térítik vissza. Mindazonáltal, bármikor pénz-visszatérítési garanciáik vannak ezen a világon.

Az üzemidő garancia iránti elkötelezettségük az, hogy ügyfeleik 99,9% -os rendelkezésre állást biztosítsanak. Valójában azonban nem tökéletesek ezen a területen, de még mindig jók.

Sebesség

Nézze meg árazási tervüket, és észreveszi, hogy van egy közös téma – a sebesség (Lite, Swift, Turbo). Nos, valóban garantáltan van egy gyors webhely az A2 Hosting szolgáltatással (ez a legjobb pont). Tehát csak úgy gondolkodjon a tervükön: az egyik gyors, a másik gyorsabb, és az utolsó a leggyorsabb.

Támogatás

Az A2 Hosting támogató csoportja jó. Tudásbázisuk hasznos cikkekkel teli, amelyek hasznosnak bizonyulnak, ha hibaelhárítást végez. És ha valakivel szeretne beszélni, akkor ezt megteheti e-mailben, telefonon és élő csevegéssel.

Előnyök

 • Szerverek az Egyesült Államokban, Európában és Szingapúrban (az SG nagyszerű az NZ-oldalak számára)
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség minden tervnél
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok

 • Nincsenek szerverek Indiában
 • A legolcsóbb terv korlátozott és nem túl gyors
 • A 99,9% -os rendelkezésre állás garancia nem olyan megbízható

4. SiteGround

SiteGround logó

Weboldal: www.siteground.com
Ár: USD 3,95
Lemezterület: 10 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A 2004-ben alapított SiteGround ma már több mint egymillió webhelyet üzemeltet a világ minden tájáról. Hostolási lehetőségeik között szerepel a megosztott, a WordPress, a dedikált szerverek és a felhő. Az egész világon elhelyezkedő nagy teljesítményű szervereik lehetővé teszik a felhasználók igényeinek kielégítését. Valójában a SiteGround-ot maga a WordPress ajánlja. De természetesen más tartalomkezelő rendszereket (CMS) is üzemeltethet.

A SiteGround a legnépszerűbb megosztott tervei miatt. Három árképzési rendszerük van erre, és az alábbiakban részletesebben megtudjuk velük.

 1. StartUp – Ez az ajánlott terv az internetes jelenlét elindításához. Havi bevezető ára 3,95 USD (a szokásos ár 11,95 USD), akkor 1 webhelyet engedélyezhet, és 10 GB tárhelyet biztosíthat. Havonta akár 10 000 látogató is lehet.
 2. GrowBig – SiteGround javasolja ezt a csomagot a termesztési helyek. Havonta 5,95 dollárért (a szokásos ár 19,95 dollár) korlátlan számú webhely vehet igénybe, 20 GB tárhely és havi 25 000 látogató.
 3. GoGeek – Ha a legjobbat szeretné a SiteGround-ból, akkor legszélesebb szintű tervüket 11,95 USD bevezető áron kínálják (a szokásos ár 34,95 USD). Korlátlan számú webhely, 30 GB tárhely és havonta 100 000 látogató érkezik.

A SiteGround tervnevei elképzelést nyújtanak arról, hogy mit kap. Ha éppen az alapvető tulajdonságaik után jár, akkor elszállíthatja a StartUp csomagját (vagy azzal kezdheti). Ha azonban prémium funkciókat szeretne a csomaghoz, válassza a GrowBig tervet. Keresse meg a GoGeek tervüket, ha a legjobbat (geeky szolgáltatásokat) akarja szerezni a csomagban.

A SiteGround egyike azoknak a merész tárhelyszolgáltatóknak is, amelyek 99,9% -os rendelkezésre állást biztosítanak – és bizonyos díjazást nyújtanak, ha nem teljesítik ezt az ígéretet. Ne feledje azonban, hogy az üzemi átlag 99,9% -áról beszélünk évente, nem havonta.

Tehát itt van az üzlet. Egy hónapig ingyenes tárhelyet fog biztosítani, amikor az éves rendelkezésre állás 99,0 és 99,9% közé esik. És ha ez még ennél is alacsonyabb lesz, akkor minden hónapban 1 hónapot kapnak. Azta. De a SiteGround ismét nagyon jó üzemidő-rekordokkal rendelkezik – esélye annak, hogy valaha is alá esik a 99,9% -os éves rendelkezésre állás garanciájuk alatt.

Sebesség

A SiteGround adatszerverei (az Egyesült Királyságban, Chicagóban, Hollandiában és Szingapúrban találhatók) nagyon nagyon megbízhatóak. Ez biztosan elég nagy a globális eléréshez. Ráadásul a SiteGroundhez tartozik egy ingyenes CDN (CloudFlare), amely szintén hozzájárul a webhely sebességéhez.

Támogatás

Sokféle módon lehet kapcsolatba lépni a SiteGround szakembereivel – telefon, élő csevegés és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában..

Előnyök

 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Több adatközpont a világ minden tájáról
 • A WordPress által ajánlott

Hátrányok

 • Nincsenek szerverek Indiában
 • Magas megújítási arány (akár háromszor is)
 • Nincs ingyenes domain

5. Inmotion tárhely

inmotion hosting logó

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár: 6,39 USD
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

Az InMotion jó hírnevet szerzett 2001-es első koncepciója óta. Manapság mintegy 300 000 webhelyet üzemeltet az ügyfelekkel a világ minden tájáról. Hostolási lehetőségeik között szerepel a megosztott, a VPS, a viszonteladó, a WordPress és a dedikált szerverek.

Az üzleti szintű tárolásra összpontosítva az InMotion a következő három megosztott tárhely-tervet kínálja:

 1. Indulás – 3,99 USD bevezető árat kínálnak (a szokásos ár 7,99 USD). Legfeljebb 2 webhelyed lehet, és korlátlan helyet és korlátlan sávszélességet kaphat.
 2. Teljesítmény – A középárú tervek bevezető ára 5,99 USD (a szokásos ár 9,99 USD). Ehhez a tervhez legfeljebb hat webhelyet engedélyezhet, és korlátlan helyet és korlátlan sávszélességet is kaphat.
 3. Pro – A legmagasabb árú tervük bevezető ára 13,99 USD (a rendes ár 15,99 USD). Ezzel korlátlan számú webhelyet rendelhet, korlátlan helyet és korlátlan sávszélességet is kaphat.

Tudja meg, hogy az energiaterv kétszer jobb, mint a indítási terv (a legolcsóbb terv). A Pro-terv jellemzői és teljesítménye azonban kétszer jobb, mint a Power-terv. Ezért minden terv egyre jobbá válik a frissítés során.

Az InMotion működési garanciája tekintetében elkötelezettek arra, hogy ügyfeleik 99,95% -os rendelkezésre állási garanciát vállaljanak. És igen, többé-kevésbé képesek teljesíteni ezt – megbízhatóak, ezért készítették ezt a listát.

Sebesség

Az InMotion rendkívül gyors. Valójában a sebességük több, mint tisztességes – gyorsak. Ez jó a SEO és az általános felhasználói élmény szempontjából.

Ha a sebesség az egyik fő problémád, akkor vegye figyelembe, hogy az InMotion biztonságos tét ezen a területen.

Támogatás

Az InMotion nagyon sokféle módon támogatja az ügyfélszolgálatot, kiterjedt dokumentumoktól (tudásbázisuk cikkei) az e-mailig (jegykezelő rendszer) a telefonos támogatásig, az élő csevegés és a skype kommunikáció között. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy vegyes értékelést kapnak a támogatási lehetőségeik minőségéről. Legtöbbször jók – de vannak olyan idők is, amikor nem túl jók ebben a vállalkozásukban.

Előnyök

 • Nagyvonalú pénz-visszafizetési garancia (30 nap megosztott, 90 nap a VPS-nek és a viszonteladónak)
 • Megbízható üzemidő
 • Korlátlan hely és korlátlan sávszélesség még a legalacsonyabb terv mellett is

Hátrányok

 • A kiszolgálók csak az Egyesült Államokban vannak
 • Drága megújítási tervek
 • Hosszú ellenőrzési folyamat, különösen az Egyesült Államokon kívüli embereknél

6. GreenGeeks

GreenGeeks logó

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár:
2,95 USD
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks-et 2008-ban alapították, és számos okból bekerült a legjobb webtárhely listájába (amint ezt hamarosan megtudja). Sok hostolási lehetőségük van, például megosztott, viszonteladó, WordPress és VPS. És Phoenixben, Chicagóban, Montrealban, Torontóban és Amszterdamban található nagy teljesítményű adatközpontjaik révén világszerte működő ügyfeleik részesülnek szolgáltatásuk előnyeiből.

A GreenGeeks versenytársaitól (ideértve a listán szereplőket is) elkülöníti a környezet iránti elkötelezettségüket. Környezetbarát internetes házigazda, és háromszor (300%) adják vissza az általuk felhasznált energiát a megújuló energiához. Igen, mind ügyfeleik weboldalait megújuló energia biztosítja. Nem olyan csodálatos??

Ha környezettudatos vagy, mint mi, akkor büszke lehet arra, hogy részt vesz a GreenGeek erőfeszítéseiben az anya természetének segítésében. Akár azt is választhatja, hogy a zöld tanúsító jelvényt használja-e a webhelyén, hogy tovább terjessze a tudatosságot.

A GreenGeeks időbeli elkötelezettsége 99,9%, és elmondhatjuk, hogy a százalékban maradnak..

Sebesség

A sebesség valójában a GreenGeeks egyik legerősebb pontja – szolgáltatásukban ezt a területet rangsorolják és teljesítményükben megmutatják. A nagy teljesítményű szerverek mellett SSD-ket is használnak tároláshoz, a HDD helyett (az SSD gyorsabb). A CDN-t is felhasználják szolgáltatásaiban (CloudFlare-t használnak).

Támogatás

A GreenGeeks támogatási csoportja megbízható csoport. Van egy 24 órás jegyrendszer (e-mail), telefonos támogatás és csevegés. Tudásbázisuk hasznos cikkeket és oktatóanyagokat tartalmaz a különböző kategóriákról (például webhely, domain, tárhely stb.).

Előnyök:

 • Környezetbarát beállítás (szuper zöld!)
 • Korlátlan tárhely és korlátlan sávszélesség minden tervnél
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Nincsenek szerverek Indiában
 • A bevezető árak csak a 3 éves fizetésekre érvényesek.

7. Felhők

Cloudways logó

Weboldal: www.cloudways.com
Ár:
10 USD
Lemez terület: 25 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A CloudWays, amint a neve is sugallja, egy felhőtárhely-szolgáltató. 2012 óta van, és az évek során folyamatosan növekszik.

Hidaként szolgál az ügyfelek és a host szolgáltatók között, mindent megkönnyítve a felhasználók számára. Úgy működik, hogy kiválaszt egy tartalomkezelő rendszert (például WordPress), majd kiszolgálót választ a webhelyéhez. Az Ön választása a következők bármelyike ​​lehet:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Íme, amit megkapsz a kezdőterveikkel:

 1. DigitalOcean kezdőterv (10 USD) – 20 GB hely, 1 GB RAM, 1 TB sávszélesség.
 2. Vultr Starter Plan (11 USD) – 25 GB hely, 1 GB RAM, 1 TB sávszélesség.
 3. GCE kezdőterv (33,30 USD) – 20 GB hely, 1,7 GB RAM, 2 TB sávszélesség.
 4. AWS kezdőterv (36,51 USD) – 4 GB hely, 1,75 GB RAM, 2 TB sávszélesség.
 5. Linode Starter Plan (12) – 25 GB hely, 1 GB RAM, 1 TB sávszélesség.

Ha azt tervezi, hogy felhő-tárhely-szolgáltatót kíván igénybe venni, vegye figyelembe, hogy a CloudWays az egyik legjobb (ha nem a legjobb – ismét ezért szerepel a listánk).

Sebesség

Garantált a szerver sebessége, ha felhő-tárhely-szolgáltatót választ. Ennek oka az, hogy a felhő-tárhely magában foglalja a világ minden táján található kiszolgálók klasztereinek használatát. Ha a felhasználónak sok erőforrásra van szüksége, a többi szerver mindig biztonsági másolatként van jelen. Ezért túlterhelt leállás esélye ennélfogva vékony és nulla.

Támogatás

A CloudWays weboldalán cikkek ismeretbázisa található. És természetesen mindig megtalálhatja az összes szükséges információt az interneten (dokumentáció, video oktatóanyagok, fórumok stb. Útján)..

Ha szakértővel szeretne beszélni, akkor 24 órán keresztül, a hét minden napján a Cloudways támogatási csoportjával is kapcsolatba léphet élő chat, telefon és e-mail (jegykezelő rendszer) útján..

Előnyök:

 • Korlátlan számú webhelyet üzemeltet
 • Nagyon skálázható
 • Több szolgáltató

Hátrányok:

 • A tervek meglehetősen drágák
 • Bizonyos technikai ismeretekre van szükség
 • Nincs központ

8. Álomszellem

DreamHost logó

Weboldal: www.dreamhost.com
Ár:
7,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Valószínűleg már ismeri a DreamHostot, mivel 1996 óta működik. Most 1,5 millió webhelyet üzemeltet, és a számok minden nap növekednek..

Hostolási lehetőségeik között szerepel a megosztott, dedikált, a VPS, a felhő és a WordPress. Legnépszerűbb a megosztott tárhely, és előfizethet egy tervre, és fizethet havonta, évente vagy háromévente (háromévente). Az alábbiakban felsoroljuk a fogadási terv részletesebb leírását.

 1. Közös kezdő – Ha a bevezető ára mindössze havi 2,59 USD, ez a terv lehetővé teszi, hogy 1 webhely és ingyenes domain legyen 1 évre (ha előre fizet egy évre). Korlátlan forgalmat, méretlen sávszélességet, SSD tárolást és ingyenes SSL tanúsítványt is kap.
 2. Korlátlanul megosztott – 5,95 USD-ért (bevezető ár), ez a terv korlátlan webhelyeket, ingyenes domain-t biztosít egy évre (ha évente fizetnek), korlátlan forgalmat, méretlen sávszélességet, SSD tárolást és ingyenes SSL tanúsítványt.

Mint láthatja, a DreamHostnak csak 2 árazási terve van a megosztott tárhely opciójára vonatkozóan. A Shared Starter csomag nagyszerű az indulók számára, míg a Shared Unlimited inkább üzleti webhelyek számára. Mehet a legolcsóbb tervre, csak kipróbálhatja a dolgokat – azzal a tudással, hogy bármikor frissítheti.

A leginkább lenyűgözött minket a DreamHost, az általuk nyújtott 100% -os garancia. Ez valójában szerepel a szolgáltatási feltételekben – hogy ügyfeleik kompenzációt kapnak, ha nem teljesítik ezt az ígéretet.

Tehát itt van az üzlet. Egy teljes napi fogadást számítanak fel számukra minden leállási óra után. Kivételt képeznek azonban kivételek, például a bejelentett leállás és a szolgáltatás megszakítása. Emellett a következő megújítási díj esetén az ügyfelek maximális kártalanítása 10% lehet. Mindent összevetve, ez még mindig jó üzlet.

Azt is vegye figyelembe, hogy az állásidőket az ügyféljelentések alapján számolják. Be kell nyújtania egy jegyet, és be kell jelentenie a problémát, hogy számoljon az állásidőt. Ennek ellenére is jó – amint tudod, minden tőle telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy ne legyenek leállások, hogy ne veszítsenek el pénzt a folyamat során.

Sebesség

A DreamHost sebessége jó -, de nem olyan jó, mint a jelentésben szereplő legfontosabb versenyzők. Ne feledje, az ideális oldalbetöltési idő legfeljebb 1 másodperc. És a DreamHost néha küzd ezen a területen (de csak egy kicsit).

Támogatás

Ami az ügyfélszolgálatot illeti, a DreamHost biztosan képes lesz elérni. 24 órás élő csevegést folytatnak, ami nagyszerű. Felveheti velük a kapcsolatot e-mailben és a Twitter-fiókjukon keresztül. És természetesen tudásbázisuk van hasznos cikkekkel és fórumokkal a beszélgetésekhez.

Vegye figyelembe, hogy nincsen telefonos támogatása. Ugyanakkor lehetőséget kínálnak arra, hogy feliratkozzanak visszahívási szolgáltatásukra. Ennek ellenére külön kell fizetnie (véleményünk szerint ez még mindig jó lehetőség).

Előnyök:

 • 97 napos pénz-visszafizetési garancia hitelkártya-fizetésekre (csak megosztott tárhely esetén)
 • Minőségi tervek
 • 100% üzemidő garancia

Hátrányok:

 • Nincs pénz-visszatérítési garancia más tervekre
 • Nincsenek szerverek Indiában
 • Drága megújítási díjak

9. Bluehost

Bluehost logó

Weboldal: www.bluehost.com
Ár:
3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A BlueHost egy nagyon nagy tárhely-szolgáltató. A testvéreivel (HostMonster, iPage és FastDomain) együtt most több mint 2 millió webhelyet üzemeltet az egész világon. Tárhelyi lehetőségeik között szerepel a megosztott, dedikált, a VPS és a felhő – a legnépszerűbb tárhelyszolgáltatások pedig megosztott tárhelyként működnek.

A BlueHost megosztott tárhelyén 4 árazási terv található:

 1. Alapterv – A bevezető ára 3,95 USD (a szokásos ár 7,99 USD), ezzel a tervvel 1 webhelyet hozhat létre. 50 GB SSD tárhelyet, nem mért sávszélességet, domain nevet és ingyenes SSL tanúsítványt is kap.
 2. Plusz terv – Csak bevezető árként 5,95 USD (a szokásos ár 10,99 USD) korlátlan számú webhelyet hozhat létre ezzel a tervvel. Korlátlan SSD tárhelyet, nem mért sávszélességet és ingyenes SSL tanúsítványt is kap.
 3. Choice Plus – 5,95 USD bevezető árral (szokásos ár 14,99 USD) korlátlan webhelyek, korlátlan SSD tárhely, nem mérhető sávszélesség és ingyenes SSL tanúsítványt kap ezzel a tervvel.
 4. Pro Plan – A legdrágább terv bevezető ára 13,95 USD (a szokásos ár 23,99 USD). Ehhez korlátlan webhelyek, korlátlan SSD tárhely, nem mért sávszélesség és ingyenes SSL tartozik.

Mondanom sem kell, hogy a szolgáltatás frissítésekor további funkciók, teljesítmény és sebesség érhető el. Ami szokatlan a BlueHost bevezető árainál, hogy ugyanazt az árat kínálják a Plusz és a Choice Plus csomagokra. Míg a magasabb árú csomagok (a normál tarifáknál) bevezetési aránya megegyezik az olcsóbb csomagokkal, vegye figyelembe, hogy magasabb megújítási arányokkal jár..

Az üzemidő garanciájukkal kapcsolatban a BlueHost 99,99% -os rendelkezésre állás mellett vállal kötelezettséget. És hidd el minket, amikor azt mondjuk, hogy valóban az egyik legmegbízhatóbb társaság az üzemidőben.

Sebesség

Nem lesz problémája a sebességgel, ha úgy dönt, hogy a BlueHost szolgáltatót választja. Ingyenes CDN-vel (CloudFlare) érkeznek, és ezt egyszerűen aktiválnia kell a vezérlőpulton.

Támogatás

A BlueHostnak van egy súgója hasznos cikkekkel és útmutatókkal ügyfelek számára. Ha beszélni akar a támogatási csoportjával, elérheti őket e-mailben (jegykezelő rendszer) vagy élő csevegéssel (24/7)..

Előnyök:

 • Jó biztonság
 • Versenyképes árak
 • Felhasználóbarát

Hátrányok:

 • Magas megújítási arány
 • Nincs domain-név visszatérítési lehetőség
 • A webhelyek migrációs szolgáltatásai nem ingyenesek

web hosting indiai kutatás

Web hosting India: Hogyan lehet megtalálni a legjobbat??

Az egyik leggyakoribb kérdés, mely weboldal-szolgáltatóval kellene velem mennem (és egy webhely felépítésének kérdése). A legjobbnak ítélt vélemények és objektivitás alapulnak. Noha végtelenül kereshet az interneten, könnyebb eldönteni, hogy melyiket használja, ha az összes információ kéznél van..

Ez az oldal segít kiválasztani a kedvenc tárhely szolgáltatót. Amikor Indiának a legjobb webhely-szolgáltatót keresik, néhány dolgot kell tudni. Figyelembe kell vennie a meglévő tárhely típusát, valamint azt, hogy milyen funkciókat kell keresnie.

Típusú webtárhely Indiában

Míg az üzleti vállalkozás elején ingyenes és olcsó lehetőségek működtek, igényei növekedni fognak, így a webtárhelynek meg kell változnia. A webhely-tárolási szolgáltatások különféle típusai zavarossá válhatnak, és fontos tudni, hogy mi az, így kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő típust.

Közös tárhely

megosztott tárhely grafikaA megosztott tárhely a leggyakoribb típus, itt egy webgazda több helyet helyez el egyetlen kiszolgálón, és az összes webhely megosztja a szerver erőforrásait. A megosztott tárhely kiváló lehetőség azok számára, akik megfizethető tárhelyet keresnek. Ez egyszerű, és nem igényel fejlett ismereteket a kezeléséhez, és kényelmes vezérlőpultot (általában cPanel) tartalmaz. A két legnagyobb aggodalom az, hogy a biztonság könnyen veszélybe kerülhet, és a megosztott tárhely nem képes kezelni a webhely nagy forgalmát. A megosztott tárhely kiváló lehetőség kis- vagy költségvetési vállalkozások számára. A legtöbb megosztott gazdagép támogatja a leggyakoribb CMS-eket, például a WordPress, a Joomla, a Drupal stb.

VPS tárhely

A VPS egy rövidítés, amely virtuális magánszervert jelent, tehát a VPS hosting egy dedikált szervert utánoz egy megosztott tárhelyi környezetben. Technikai szempontból a dedikált szerver-tárhely és a megosztott tárhely kombinációjának tekinthető. Mivel ez nem egy teljes dedikált szerver, olcsóbb. Testreszabható, és a tárhely-tervek általában könnyen méretezhetők. A legnagyobb hátrány az, hogy drágább, mint a megosztott tárhely, de többet kap vele, és ez is megfelelő megoldás játékkiszolgálókra, a legjobb Minecraft szervergazda használ VPS tárhelyet.

Dedikált szerver tárhely

A dedikált szerver-tárhely egy olyan típusú tárhely-konfiguráció, amelyet egyetlen webhelyre vagy egyetlen célra szentelnek. Mivel az ilyen típusú tárhely nem érhető el több ügyfél számára, például a megosztott tárhely, ez képes kezelni a nagy forgalmat. Rugalmas, nagy teljesítményű és megbízható. Az ilyen típusú webtárhely kiválóan alkalmas nagyvállalatok számára igényes küldetés-kritikus rendszerekkel.

Cloud tárhely

A felhőtárhely olyan számítási technológiákon alapul, amelyek korlátlan számú gépet tesznek lehetővé, amelyek egy rendszerként működnek. Míg az egyéb tárhelytechnika, beleértve a megosztott és az elkülönített rendszereket is, csak egy gépen működik, a Cloud hosting több gépet is használhat, és számos kiszolgálón garantált a biztonság. Kiváló lehetőség a rugalmasságot és a méretezhetőséget igénylők számára. Ismétlődő költségekkel jár, és nem fogja ellenőrizni a konfigurációt. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik nem akarják az üzleti vállalkozások közvetlen irányítását.

Viszonteladói tárhely

A viszonteladói tárhely olyan típusú webtárhely, amelyben a felhasználó számára rendelkezésre álló mennyiségű merevlemez-terület és sávszélesség tartozik, amelyet harmadik fél felhasználhat webhelyek üzemeltetésére. A viszonteladó általában nagykereskedelemben vásárolja meg a helyet, majd eladja a potenciális ügyfeleknek. Ez egy másik lehetőség, amely rugalmasságot biztosít, és megfizethetőbb is. A webgazda elvégzi a műszaki dolgokat az Ön számára, és összpontosíthat az ügyfél-támogatásra. Mivel szolgáltatásai korlátozottak, ha valami rosszul fordul elő, akkor a károkkal kell foglalkoznia, ha valami rosszra fordul az internetes ház végén.

Menedzselt WordPress tárhely

A kezelt WordPress tárhely különbözik a többi tárhelytől, mivel concierge-szolgáltatás. Az összes műszaki szempontot a host szolgáltató ellenőrzi, amely csak a WP webhelyekre koncentrál. Az általuk ellenőrzött szempontok közé tartozik a skálázhatóság, a webhely rendelkezésre állása, a napi biztonsági mentések, a WordPress frissítései, a sebesség és a biztonság. Az ellenőrzés nagysága valóban az, ami a kezelt wp tárhelyének előnyeit és hátrányait egyaránt teszi. Nagyon nagyszerű, ha rendben van kevesebb ellenőrzéssel (de fantasztikus biztonsággal, sebességgel és támogatással), amire sok induló vállalkozás tartozik, de ha nagyobb vállalkozás vagy, akkor ezt hátrányosnak tekintheti..

programozó szerverek Indiában

Milyen tulajdonságokat keresek?

Most, hogy megismerte az indiai különféle típusú webtárhelyeket, tudnia kell, hogy milyen funkciókat kell keresnie a vállalat méretétől és az elvégzendő funkcióktól függően. Ezek a dolgok, amelyeket meg kell keresni, miközben web hosting szolgáltatást keresnek, a stresszes projektet szórakoztatóvá változtatják.

Szerver helye

szerver helytérképeGondoskodni fog arról, hogy az Ön által használt host szolgáltatás Indiában vagy annak környékén legyen (itt valószínűleg Szingapúr a legjobb fogadás). Ennek oka egyszerű. Ha webhelyét egy másik országban alapozza, akkor ez gyorsasággal jár. Késedelmeket, lassabb töltési időket és csak az általános késést tapasztalhatja meg. Annak érdekében, hogy a folyamat rendkívül egyszerű legyen, a választott web hosting szolgáltatást közel tartsa magához (ha véletlenül másutt székhellyel rendelkezik, akkor Ausztrália, az Egyesült Királyság, Kanada, Írország, Malajzia, Brazília, Pakisztán, Indonézia, és Új-Zéland).

Lemez terület

A tárolás fontos, mert meghatározza, hogy hány fájlt tölthet fel a webhelyére. Kisvállalkozások, vagy esetleg egy blog számára egy egyszerű webhely megteheti, és csak néhány gigabájtot igényel. Sajnos, ha nagyobb vállalat vagy, vagy csak nagyobb projektet tart szem előtt, akkor annyi tárhelyre lesz szüksége, amennyit csak tud. Használnia kell azokat a tárhelyszolgáltatásokat, amelyek olyan SSD illesztőprogramokat kínálnak, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak, mint a használt meghajtó.

SSL tanúsítványok

SSL tanúsítványokManapság kötelező az SSL tanúsítás! Ez azt jelenti, hogy van egy biztonságos webhely (https: //), és a Google is tetszik, mivel nem titok, hogy az SSL tanúsítvány az egyik rangsorolási tényező a keresési eredmények között. Szerencsére az SSL tanúsítványok manapság ingyenesek, és a legtöbb webtárhely-szolgáltató kínálja őket. Ha még nem engedélyezte az SSL-t, ingyenes tanúsítványt szerezhet a Let’s Encrypt webhelyen.

üzemidő

Ha Indiában a legjobb webtárhelyet kereste, akkor olyan szolgáltatást kell keresnie, amely jó kiszolgálási időt biztosít. Alapvetően az indiai internetes házigazdák 99,9% -a ígéri az optimális rendelkezésre állást. Az ígéreteket nem mindig kell megbízni. Mielőtt önnek vagy társaságának egy szolgáltatást szentelne, feltétlenül vizsgálja meg és olvassa el az Ön által fontolóra vett internetes házigazda véleményét, hogy általános egyetértést kapjon abban, hogy a rendelkezésre állás milyen jó.

Támogatás

Nagy figyelmet érdemel a támogatás, mind a szolgáltatás, mind az ügyfél. Bár sokan ugyanolyan típusú támogatásnak tekintik őket. A jó szolgáltatás és az ügyfélszolgálat azt jelenti, hogy tudom megfelelő módon megfogalmazni a problémák és a műszaki problémák megoldását, miközben ügyelünk arra, hogy az ügyfél értékelt és elégedett legyen. A jó támogatás kötelező! Érdemes megkeresni a támogatási szolgáltatások felhasználói áttekintéseit, mivel azok nem jönnek létre egyenlően, amint azt az InMotion Hosting vs Bluehost összehasonlításban találtuk meg..

mentések

Az a szolgáltatás, amelyet nem szabad elfelejteni, de gyakran a biztonsági mentési rendszer. Bármely személy, aki bármilyen minőségben számítógépen dolgozott, tudja, hogy a fájlok és az adatok biztonsági mentése elengedhetetlen. Amikor webhelyet hoz létre egy web hosting kiszolgálón keresztül, rendkívül fontos, hogy szinte naponta készítsen biztonsági másolatot az adatbázisáról, e-mail fájljairól és webhelyéről. Amikor kiválasztja a legjobb webhely-tárhelyet Indiában, ellenőrizze, hogy a szolgáltatás milyen gyakran készít biztonsági másolatot az adatbázisáról, és hogy díjat számít fel a visszaállításért.

Sávszélesség

A sávszélesség az az adatmennyiség, amelyet át lehet vinni a webhely, a felhasználói és az internet között. Ha már régen volt számítógépe, akkor valószínűleg emlékszik a telefonos internetre és a csiga-ütemű sávszélességre. Webtárhely keresésekor biztosnak kell lenni abban, hogy jó ajánlatot kínálnak. Ez különösen vonatkozik a megosztott tárhelyre. Ha egy szerver webhelyén nagyon nagy a forgalom, a többi webhely lassabban tölt be. Tehát ne feledje: minél nagyobb a sávszélesség, annál több ember látogathatja meg az Ön weboldalát.

A megengedett kiegészítő domainek / webhelyek száma

Azoknak a kezdőknek, akik a legegyszerűbb webtárhely-tervet keresik, valószínűleg csak egy webhelyre lesz szüksége. A legolcsóbb lehetőség egy olyan webtárhely-szolgáltatás, amely csak egy domaint kínál, de ha további webhelyeket szeretne felvenni, akkor bizonyosodjon meg arról, hogy a webtárhely támogatja-e azt. Noha a legtöbb webtárhely-terv lehetővé teszi a kívánt aldomainek számát, biztosnak kell lennie abban, hogy több domaint támogathatnak, ha erre van szüksége az Ön vállalkozása számára.

Egyéb információk, amelyeket figyelembe kell venni

A legtöbb technológiát érintő dologhoz hasonlóan az embereknek némi zavaruk van a webtárhelyhez kapcsolódó terminológiában. Az emberek gyakran összekeverik a webtárhelyet a domain tárolásával vagy a domain regisztrációval, de egyikük sem helyettesíti a másikot. Ha valaki domain hostingról beszél, általában a web hosting és a domain regisztráció kombinációjára utal. A domain tárolása nem valódi dolog; az emberek csak nem tudják a webtárhely megfelelő terminológiáját. A domain regisztráció a domain név megvásárlása és regisztrálása. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a legtöbb webtárhely-terv kínál Önnek. A webtárhely természetesen az az online hely, ahol adatait elhelyezi, amely a domain név beírásakor megjelenik a böngészőkben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author