A2 Hosting Review: Είναι ταχύτερο από το Bluehost & SiteGround; Ας ανακαλύψουμε…

a2 φιλοξενία αρχικής σελίδαςA2 Hosting: Προτεινόμενος οικοδεσπότης Ιστού

Το A2 Hosting λειτουργεί από το 2001 και έχει προσφέρει μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες διακομιστή που έχουμε δει τους τελευταίους 24 μήνες.

Η υποστήριξη πελατών τους είναι αποτελεσματική, τα σχέδια φιλοξενίας είναι φιλικά για προγραμματιστές και έχουν μια μοναδική εγγύηση επιστροφής χρημάτων «ανά πάσα στιγμή».

Το Uptime έχει υποχωρήσει τους τελευταίους μήνες, ωστόσο. Και τα ποσοστά ανανέωσης ανεβαίνουν αρκετά επιθετικά μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου αγοράς. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε μια γρήγορη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων σε σχετικά φθηνές τιμές (2,96 $ / μήνα) με δυνατότητα κλιμάκωσης μόλις μεγαλώσει ο ιστότοπός σας, η φιλοξενία A2 μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ακολουθεί μια εις βάθος ματιά στα Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του A2 Hosting μετά την εγγραφή, την πληρωμή και τη δοκιμή του.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Ταχύτερος κοινόχρηστος οικοδεσπότης Ιστού
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 317 χιλ (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,93% (μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Joomla, Drupal και Magento
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθήκευση, δωρεάν SSL, ανά πάσα στιγμή επιστροφή χρημάτων
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, WordPress, VPS, Reseller και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Ενιαία δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 2,96 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 8,99 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του A2 Hosting

Το A2 Hosting είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας κάτω από το ραντάρ για τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα.

Η ταχύτητά τους είναι εξαιρετική, η εξυπηρέτηση πελατών είναι φιλική, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι άφθονα, η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι φιλελεύθερη και είναι ακόμη περιβαλλοντικά συνειδητές..

Ας δούμε το ένα προς ένα, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας.

1. Πάροχος ταχύτερης κοινόχρηστης φιλοξενίας που έχουμε δοκιμάσει (317ms)

Θα δείτε ένα επαναλαμβανόμενο θέμα όταν μεταβαίνετε στο A2Hosting.com:

Ταχύτητα.

Μιλούν για ταχύτητα στην αρχική σελίδα. Όλες οι λειτουργίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τον ιστότοπό σας «γρήγορο να φωνάζει». Και ακόμη και το όνομα κάθε προγράμματος τιμολόγησης σχετίζεται με την ταχύτητα (όπως “Swift” και “Turbo”).

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το A2 Hosting είναι, στην πραγματικότητα, γρήγορο. Είναι ο ταχύτερος κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας που δοκιμάσαμε και είναι ο γρηγορότερος εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα σε έναν κόσμο όπου οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας θα μπορούσαν να είναι η διαφορά μεταξύ της διατήρησης του επισκέπτη ενός ιστότοπου ή της απώλειας του διαγωνισμού.

Μέσος χρόνος φόρτωσης φιλοξενίας A2:

A2-Hosting-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα φιλοξενίας A2 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. Φιλικό & Αποτελεσματική υποστήριξη πελατών

Το A2 Hosting παρέχει εκατοντάδες άρθρα στη γνωσιακή τους βάση εάν προτιμάτε να βρείτε μια γρήγορη απάντηση στο κολλητικό σας σημείο.

Εάν προτιμάτε να μιλάτε σε έναν άνθρωπο, προσφέρουν τα πάντα, από συνομιλία έως τηλέφωνο και βοήθεια βάσει εισιτηρίων.

Ξεκινήσαμε τη ζωντανή συνομιλία. Κατά ειρωνικό τρόπο, η υποστήριξη πελατών της A2 Hosting ήταν λίγο αργή σύνδεση με τη συνεδρία ζωντανής συνομιλίας, χρειάζονταν περίπου πέντε λεπτά για να συνεχίσετε.

Αλλά από εκεί, όλα ήταν ομαλά.

A2 Φιλοξενία Παράδειγμα ζωντανής συνομιλίας Υποστήριξη πελατών

Ο Julio ήταν πολύ φιλικός, απαντώντας σε όλες μας τις ερωτήσεις απευθείας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα περίπου. Φαινόταν σαν να νοιαζόταν πραγματικά και δεν χρειάστηκε να αναζητήσει κάθε απάντηση.

Ήταν μια καλή εμπειρία συνολικά.

3. Το δωρεάν «HackScan» διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλές

Στο διαδίκτυο, η ταχύτητα και η ασφάλεια δεν πάνε πάντα καλά μαζί. Αυτό συμβαίνει επειδή η πρόσθετη σάρωση, τα τείχη προστασίας ή τα επίπεδα κρυπτογράφησης μπορεί συχνά να επιβραδύνουν τους χρήστες.

Το A2 Hosting κατάφερε να είναι τόσο γρήγορο όσο και να μην ρίξει την μπάλα στην ασφάλεια.

Οι διακομιστές τους προστατεύονται από το “HackScan”, μια υπηρεσία παρακολούθησης 24/7 που σαρώνει κακόβουλο λογισμικό και άλλες επιθέσεις καθημερινά, καθημερινά.

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή είναι να αποτρέψετε προβλήματα πριν ξεσπάσουν.

Τα κέντρα δεδομένων τους είναι επίσης επεκτάσιμα, που σημαίνει ότι προστατεύεστε εάν ξεσπάσει επίθεση άρνησης υπηρεσίας (DDoS). Αυτές οι επιθέσεις προσπαθούν να πλημμυρίσουν τους διακομιστές σας με κίνηση και να χτυπήσουν τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης. Οπότε η Α2 μπορεί να αντιμετωπίσει ξαφνικά, απρόσμενα κύματα.

4. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων (1 – 25 ανάλογα με το πρόγραμμα)

Η A2 Hosting θα μεταφέρει προσωπικά τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στους διακομιστές τους χωρίς επιπλέον χρέωση σε όλα τα σχέδια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας cPanel και τα υπόλοιπα θα αναληφθούν.

Το μόνο ποσό είναι ο αριθμός των ιστότοπων, με βάση το πρόγραμμα που έχετε αγοράσει. Οι όροι τους εξηγούν τα πάντα με λεπτομέρεια.

Οι κοινόχρηστοι πελάτες φιλοξενίας στα σχέδια Lite, Swift και Turbo θα μετακινούνται δωρεάν σε έναν ιστότοπο. Ωστόσο, εάν αγοράζετε τον μεταπωλητή, την αποκλειστική ή τη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS, θα λάβετε 25 δωρεάν μετεγκαταστάσεις.

Και πάλι, αυτό προϋποθέτει ότι μπορείτε να παρέχετε πρόσβαση στο cPanel στους υπάρχοντες ιστότοπούς σας. Διαφορετικά, το A2 μπορεί να πάρει μια μικρή χρέωση για την επιπλέον εργασία.

5. Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), Εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και Εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές

Το A2 Hosting λειτουργεί άψογα με όλα τα μεγάλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν ιστότοπο WordPress, OpenCart, Drupal, Joomla ή Magento με μερικά μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται ένας προγραμματιστής να σας βοηθήσει.

Έχουν μερικές ειδικές δυνατότητες για αυτούς τους ιστότοπους, όπως το πρόσθετο A2 Optimized WordPress που θα συνοδεύεται από σχέδια Turbo για να διατηρήσει τον ιστότοπό σας γρήγορο.

Πρόσθετο βελτιστοποίησης A2

Το A2 Hosting έχει επίσης το δικό του πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο ονομάζεται κατάλληλα SiteBuilder. Αυτά είναι ιδανικά εάν αναζητάτε κάτι λίγο πιο φιλικό προς το χρήστη για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε στο Google μια ετικέτα HTML. Απλώς λάβετε υπόψη ότι η τιμολόγηση και τα πακέτα είναι λίγο διαφορετικά για το SiteBuilder του A2 (από τα κανονικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας).

Τα σχέδια της A2 Hosting έρχονται συμβατά με έναν λογαριασμό Cloudflare CDN για, επαναλάβετε μετά από εμένα, διατηρήστε τον ιστότοπό σας γρήγορο (φορτώνοντας εικόνες και άλλα μεγάλα αρχεία ξεχωριστά από τον διακομιστή σας).

Εάν είστε webmaster ή πρακτορείο που επιθυμείτε να φιλοξενήσετε δεκάδες ιστότοπους κάτω από μια στέγη, το A2 Hosting συνοδεύεται από εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επίπεδο διαχειριστή σε διακομιστές, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας επαναφοράς διακομιστή και πολλές εκδόσεις όλων, από PHP έως MySQL, PostgreSQL, Python κ.λπ..

6. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

Η φιλοξενία A2 είχε την τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, όπως οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει.

Γνωρίζετε το τρυπάνι με αυτά. Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα ή προβλήματα εντός των πρώτων 30 ημερών και μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Χωρίς ερωτήσεις.

Ωστόσο, η A2 Hosting έχει τροποποιήσει αυτήν την πολιτική λίγο τα τελευταία χρόνια. Και οι πελάτες είναι αυτοί που επωφελούνται.

Η Α2 προσφέρει τώρα μια «ανά πάσα στιγμή» εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 30 ημερών. Αλλά τι γίνεται αν προπληρώνετε για τρία χρόνια για να πάρετε την καλύτερη προσφορά (περισσότερα σε αυτό αργότερα) και δεν είστε δυσαρεστημένοι μετά το πρώτο έτος?

Εξακολουθείτε να μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και να λάβετε ένα αναλογικό ποσό για τον υπόλοιπο χρόνο (έτσι τα τελευταία δύο χρόνια της συμφωνίας σας).

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις.

Το πρώτο είναι ότι οποιοδήποτε αίτημα επιστροφής χρημάτων μετά τις πρώτες 120 ημέρες θα εκδοθεί μέσω PayPal. Όπως και άλλοι κεντρικοί υπολογιστές, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για «πρόσθετες» υπηρεσίες, όπως εγγραφές τομέα, ρυθμίσεις εγκατάστασης ή μετεγκατάστασης.

Ωστόσο, θα διατηρήσετε οτιδήποτε δεν επιστρέφεται, όπως το όνομα τομέα σας.

7. Green Web Hosting

Η πατρίδα του A2 Hosting, Ann Arbor, Michigan είναι γνωστή ως “Tree Town”. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν 50.000 δέντρα και 150 πάρκα.

a2 πράσινες επιλογές φιλοξενίας
Έτσι, η Α2 αισθάνεται ηθική υποχρέωση να βοηθήσει στην προστασία του πλανήτη από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Έχουν συνεργαστεί με το Carbonfund.org για να βοηθήσουν στην υποστήριξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αναδάσωσης. Έχουν επίσης μια πρωτοβουλία πράσινης φιλοξενίας “FutureServe” για να αντισταθμίσουν τις εκπομπές από τους διακομιστές τους.

Αυτός δεν πρέπει να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για την εγγραφή σε έναν οικοδεσπότη Ιστού. Όμως, γνωρίζοντας ότι η εταιρεία με την οποία εργάζεστε νοιάζεται για το περιβάλλον είναι ένα ωραίο επιπλέον πλεονέκτημα.

8. Διάρκεια 99,93%

Οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης σελίδας στον κόσμο δεν μπορούν να καλύψουν έναν ιστότοπο που είναι συνεχώς εκτός σύνδεσης.

Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά είναι ένα κρίσιμο σημείο. Ο χρόνος λειτουργίας του A2 Hosting ήταν εξαιρετικός όταν εγγραφήκαμε για πρώτη φορά το 2015. Αλλά τους τελευταίους 24 μήνες περίπου, παρατηρήσαμε μια μικρή κάμψη στην απόδοση.

Ωστόσο, κατάφεραν ακόμη να επιτύχουν ένα βιομηχανικό πρότυπο αποτέλεσμα 99,93%.

Μέσος χρόνος αναμονής 12 μηνών για φιλοξενία Α2:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,85%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,70%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,83%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,94%

a2-φιλοξενία-απόδοση-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-a2.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

Μειονεκτήματα της χρήσης του A2 Hosting

Το A2 Hosting έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Ωστόσο, οι γρήγορες ταχύτητες και η φιλική υποστήριξη δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα.

Ακολουθεί μια λεπτομερή ματιά σε κάθε ένα από αυτά τα ζητήματα:

1. Υψηλά ποσοστά ανανέωσης (και προθεσμία 15 ημερών)

Το A2 Hosting διαθέτει μια μικρή μείωση τιμών σε μακροπρόθεσμα προγράμματα. Έτσι, η προπληρωμή για τρία χρόνια θα χτυπήσει μερικά δολάρια από τη μηνιαία τιμή, η οποία μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια των 36 μηνών.

Στη συνέχεια, η Α2 γλυκαίνει τη συμφωνία για νέους πελάτες με ειδική εισαγωγική τιμή που ουσιαστικά μειώνει τη συνολική τιμή στο μισό.

A2 Φιλοξενία Εισαγωγική Τιμολόγηση

Το πρόβλημα είναι ότι όταν λήξει η αρχική σας προθεσμία, η αυτόματη ανανέωση θα ξεκινήσει με την «κανονική» τιμολόγηση (σχεδόν διπλάσια από αυτήν που πληρώσατε για πρώτη φορά).

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού τραβούν το ίδιο κόλπο με τη μία ή την άλλη μορφή. Ξέρουν αν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία συνολικά, είναι πιθανό να είναι τεράστιος πόνος να μετακινήσετε ξανά τον ιστότοπό σας πριν ξεκινήσει η αύξηση της τιμής.

Αυτό είναι το μέρος που δεν κάθεται καλά.

Σύμφωνα με τους όρους τους, πρέπει να υποβάλετε γραπτό αίτημα ακύρωσης “15 ημέρες πριν από την έναρξη του Όρου Ανανέωσης” μέσω της πύλης πελατών τους ή μέσω email στο [email protected]

Τι θα συμβεί αν χάσετε αυτό το παράθυρο 15 ημερών; Θα είστε έτοιμοι για την πληρωμή του επόμενου προγράμματος ανανέωσης, το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα και δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για λήψη επιστροφής χρημάτων.

Με άλλα λόγια, σας κάνουν να ξεχάσετε να σταματήσετε τον λογαριασμό σας πριν είναι πολύ αργά.

2. Περιορισμοί στο φθηνότερο πρόγραμμα

Η τιμή γνωριμίας για τη φθηνότερη κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας της A2 Hosting (“Lite”) είναι προς το παρόν 2,96 $ / μήνα (έκπτωση 51% στην κανονική τιμή). Δεν είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει, αλλά είναι πολύ καλή.

Αλλά όταν αρχίζετε να συγκρίνετε αυτό το σημείο τιμής με αυτό που παίρνετε (σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό), προκύπτουν ορισμένα ζητήματα.

Αυτό το πρόγραμμα σας παρέχει μόνο έναν ιστότοπο, με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, δωρεάν SSL, μετεγκατάσταση ιστότοπου και εγγύηση επιστροφής χρημάτων οποτεδήποτε.

Δεν έχετε πολλά από τα υπέροχα προνόμια που σας βοηθούν να κάνετε το A2 μια καλή επιλογή, όπως οι διακομιστές Turbo που παρέχουν “έως 20Χ γρηγορότερες φορτώσεις σελίδων”, επαναφορά διακομιστή ή ακόμη και αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου.

Το ίδιο ζήτημα ισχύει και για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Η φθηνότερη επιλογή με παρόμοια τιμή περίπου ~ 4 $ / μήνα σας δίνει μόνο μία σελίδα – δεν είναι αρκετά αρκετή για να δημιουργήσετε έναν πραγματικό ιστότοπο.

Α2 Τιμολόγηση φιλοξενίας, σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

A2 Τιμολόγηση και προγράμματα φιλοξενίας

Το A2 Hosting έχει τρία επίπεδα τιμολόγησης κοινόχρηστη φιλοξενία:

 • Lite σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 2,96 $ το μήνα. Έρχεται με αρκετό για έναν ιστότοπο, πέντε βάσεις δεδομένων, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, δωρεάν SSL, καθώς και πρόσβαση ελέγχου cPanel
 • Γρήγορο σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 3,70 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστες ιστοσελίδες, βάσεις δεδομένων, αποθήκευση, μεταφορές, πιστοποιητικό SSL, cPanel και μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου.
 • Σχέδιο Turbo: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 7,03 $ ανά μήνα. Έρχεται με τα πάντα, από το σχέδιο Swift, καθώς και το Turbo (20Χ ταχύτητες) και το A2 Site Accelerator.

Θυμηθείτε, αν χρησιμοποιείτε κουπόνι “HOSTINGFACTS” στην τελευταία σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, θα μπορείτε να το αποκτήσετε ιδιαίτερα φθηνότερο.

 • Ευκολία εγγραφής: Εγγραφή σε τρία βήματα. Όχι πολύ δύσκολο.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal, επιταγή ή τραπεζική εντολή, τραπεζική μεταφορά, Skrill και PayULatam.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλότερα από την εισαγωγική περίοδο. Πρέπει να ακυρώσετε 15 ημέρες πριν από την περίοδο ανανέωσης. Διαφορετικά, θα χρεωθείτε αυτόματα. Οι αγορές ονόματος τομέα δεν επιστρέφονται. Μόνο μία μετεγκατάσταση ιστότοπου είναι δωρεάν στα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους.
 • Πώληση: Πολύ λίγα πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Άμεση ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Η επιλογή εγκατάστασης του WordPress και άλλων δημοφιλών CMS είναι διαθέσιμες στο ταμείο.

Προτείνουμε το A2 Hosting?

Ναι, το κάνουμε.

Η A2 Hosting έχει προσφέρει σταθερά την καλύτερη ταχύτητα στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Η υποστήριξη πελατών τους είναι φιλική και εξυπηρετική. Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα συνοδεύονται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL και μία δωρεάν μετεγκατάσταση. Επίσης, ο χρόνος λειτουργίας τους δεν είναι πολύ κακός.

Και αν αντιμετωπίσετε προβλήματα ανά πάσα στιγμή ενώ είστε πελάτης, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για το αναλογικό υπόλοιπο του αχρησιμοποίητου χρόνου.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα ποσοστά ανανέωσης είναι υψηλά (και οι αυστηροί όροι δεν είναι υπέροχοι).

Επιπλέον, εάν πληρώνετε για το πιο ακριβό κοινόχρηστο πρόγραμμα για τη φιλοξενία απεριόριστων ιστότοπων (“Turbo”), θα σας προσφέρουν μόνο μία δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Αυτές οι τελικές λεπτομέρειες μπορεί να μην λειτουργούν για μερικούς ανθρώπους. Έτσι, ενώ το A2 είναι αρκετά καλό, δεν είναι το καλύτερο που έχουμε δει.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το A2 Hosting πριν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author